април 30, 2024

“Капките” с култова вечер в дуетите: Християна Лоизу разрева Мария Илиева, Дара Екимова начетка Мария

Участниците в шоуто усърдно задобряват

https://kliuki.net/reality/kapkite-s-kultova-vecher-v-duetite-hristiyana-loizu-razreva-mariya-ilieva-dara-ekimova-nachetka-mariya/221253 Kliuki.net
“Капките” с култова вечер в дуетите: Християна Лоизу разрева Мария Илиева, Дара Екимова начетка Мария

След доста оспорван финал в крайна сметка победата грабна Владо Зомбори. Превъплъщението му в Азис, при това в компанията на Галена, обра точките както при журито, така и във вота на зрителите. За капак изпълнението му влезе в директен сблъсък с имитацията на Християна Лоизу, която до последно бе на крачка от победата.

Тя представи образа на Мария Илиева и пя на една сцена с Миро, което за “оригиналната” певица си е зашеметяващо преживяване. Християна се справи с изпълнението, при това явно толкова добре, че успя почти да разплаче Мария Илиева. Дори публиката оцени превъплъщението ѝ и стана на крака, когато двамата изпяха “Ако утре няма днес”.

Дара Екимова и дуетната ѝ песен с Тино – “Недей да ме будиш”, пък наложи на Мария да влезе в доста сексапилно изпълнение. По думите на попфолк певицата имитацията ѝ се е отразила добре, тъй като буквално е успяла да влезе в час с това, което интригува младите хора. Дара пък не спести хвалбите си към нея и подчерта, че превъплъщението е било доста чувствено и секси.

Наред с Християна Лоизу и Мария и останалите участници получиха похвални коментари. Иво Аръков например трябваше да имитира Константин в компанията на Алисия и хита им “Не си ти”. Джулиана Гани се превъплъти в нежната половинка от дуета Севдалина и Валентин Спасови и изпя “Сине, сине”.

Източник: show.blitz.bg