април 25, 2024

Косара Цонева е откритието на България търси талант

https://kliuki.net/reality/kosara-coneva-e-otkritieto-na-balgariya-tarsi-talant/143004 Kliuki.net
Косара Цонева е откритието на България търси талант

Косара Цонева от България търси талант представи изключително трудната Welcome to Burlesque на Шер

[caption id="attachment_64816" align="alignleft" width="300"]Косара Цонева Косара Цонева не само има няколко таланта, но и е красива[/caption]

Косара Цонева от България търси талант е само на 15 години, а вече е хит в интернет. Красавицата с изумрудени очи е даровита не само в една област, но определено пеенето е нейната стихия, видя Kliuki.net.

Косара представи изключително трудната Welcome to Burlesque на Шер и показа не само безупречен глас, но и страхотно сценично поведение. Както Асен Блатечки, който е член на журито, отбеляза, Косара Цонева има всички качества на завършения талант, и завладява сцената.

С представянето си тя буквално изправи публиката на крака, всички я аплодираха. 4-членното жури й каза единодушно „Да“ и 15-годишната русокоска продължи напред.

Но това далеч не е единственият й талант. Косара Цонева е бивш състезател по спортни танци. От 6-годишна тя тренира, но когато преди 2 години се мести в София, се налага да напусне, защото ученето й идва в повече.

Това обаче не й пречи да се яви на Световен шампионат по изкуствата в Холивуд, където взима златен медал за вокално пеене. Така, още преди българската публика да я е оценила, в САЩ вече знаят коя е Косара Цонева.

„Моите родители са зъболекари и ме подкрепят във всяко едно начинание“, обяснява пред камерата чаровното момиче. По форумите вече коментират, че тя ще е победител в България търси талант.