September 08, 2024

Кой диктува на „Ергенът“?

След всичко това едва ли за някого е изненада ниският рейтинг на предаването

https://kliuki.net/reality/koy-diktuva-na-ergenat/223086 Kliuki.net
Кой диктува на „Ергенът“?

Клипче, от което става ясно, че някой диктува в ухото на „Ергенът“ Алек Младенов се върти от няколко дни в социалните мрежи и е напът да се превърне в най-големия хит.

По време на срещата му с Магдалена, се чува: „Алек, прегърни я! Прегърни я!“ като само секунда по-късно Ергенът изпълнява покорно нарежданията на гласна от слушалката.

 

Хора от продукцията, които са наясно с нещата издават, че по принцип говорят тихо в ухото на Алек, за да може казаното да остане недоловимо за зрителите. За сметка на това обаче момичетата в повечето случаи чуват всичко, което му диктуват, тъй като са твърде близо до него.

 

Това разбира се не е прецедент в предаването. Зрителите на риалитито станаха свидетели на същата случка още в първия сезон, когато чуха как шепнат имена в слушалката на Виктор Стоянов по време на Церемонията на розата. Впоследствие Виктор изявил желание да махне „бръмбара“ от ухото си.

 

Тъй като Алек обаче не знае как да се държи пред камерата и с момичетата, предпочита да го напътстват. Той покорно изпълнява редовните реплики, гласящи: „Прегърни я!“, „Целуни я“, „Кажи й колко е красива!“, „Избери Маги“ и др.

 

Зрителите не пропускат да отбележат, че тазгодишният ерген е най-дървеният и изглежда като човек, който няма представа къде се намира. За всички е видно, че Младенов няма чувства към никоя от дамите и се насилва.

 

„Много те харесвам!“, „Харесвам времето с теб“, „Обичам да съм близо до теб“ и подобни реплики от сорта, които Алек изрича във всеки епизод към различна дама, издават дори бедния му речник.

Освен това „силните му чувства“ биват развенчани от действията му – в един миг уж много харесва някоя от дамите и е много запленен от нея, представя си дори съвместния им живот, а в следващия – целува друга, след 15-20 минути се мляска с трета…

 

Зрителите са категорични, че тазгодишният ерген никак не е добре с главата, предвид, че е оставил на финал най-зловещите мадами. Те дори го определят като „много смотан“ и допълват, че си личи, че не я разбира тънката част и не знае какво да прави с жените – или ги гледа като препариран, или ги целува и им говори за дълбоките си чувства с едни и същи слова към всяка…

 

Друг зрител пък е категоричен, че тази година от предаването са счупили нервите на хората и са ударили под дъното. Признава, че мислел, че по-зле от миналия сезон няма накъде, но очевидно продукцията доказва, че винаги може още.

Източник: Уикенд