април 27, 2024

Кой ще заеме мястото на Ники Кънчев като водещ на „Биг Брадър“?

В медийните среди са леко критични, че Ванков ще успее да се справи със задачата да организира зрелищен сезон на риалитито

https://kliuki.net/reality/koy-shte-zaeme-myastoto-na-niki-kanchev-kato-vodesht-na-big-bradar/218688 Kliuki.net
Кой ще заеме мястото на Ники Кънчев като водещ на „Биг Брадър“?

Две десетилетия след излъчването на първия и 6 години след излъчването на последния епизод, „Биг Брадър“ се завръща отново в ефира на Нова тв. За момента обаче все още не е ясно кой ще го води. Както вече бе съобщено, Ники Кънчев се премести в bTV, където води „Стани богат“, което означава, че няма как да поеме и „Биг Брадър“.

 

В момента Нова тв обмисля всевъзможни варианти за негов заместник. На този етап като фаворити се очертават трима души – Ненчо Балабанов, Башар Рахал и Владимир Михайлов. Прокрадва се дори и екзотичната идея лайфовете да се водят от Михаил Билалов, който бе уволнен от „Стани богат“, за да може Кънчев да се завърне на стола си.

 

Досега форматът Биг Брадър е имал цели 22 сезона у нас в различни варианти, а зад всички тях стоеше Нико Тупарев. Но от тази година нещата се променят и продуцент вече ще бъде Краси Ванков. В този ред на мисли е логично, той да избере водещ от собственото си обкръжение – някой, с когото работи от години.

 

В медийните среди са леко критични, че ще успее да се справи със задачата да организира зрелищен сезон на риалитито, най-малкото, защото няма опит с такива мащабни продукции.

Сред звездите с най-големи шансове да блеснат на сцената, е Ненчо Балабанов, който е сред любимците на Ванков. Проблемът е, че Балабанов е на екран всеки делничен ден от 18 до 19 ч. като водещ на „Сделка или не“, което означава, че ако започне да води и Големия брат, ще блесне на екран и след вечерните новини, което ще дойде в повече на зрителите. По всяка вероятност ще му се наложи да избере „Сделката“ или „Биг Брадър“.

 

Другият фаворит за овакантеното място на водещ е Башар Рахал, който участва в почти всички проекти на Ванков и винаги се справя добре – забавен и чаровен, с достатъчно опит на сцената, ливанецът е бил лице и на много предавания. Той самият обаче се шегува, че влезе ли в някое шоу, след него го спират.

 

Обмисля се и вариантът за лице на емблематичното риалити да пробват Владимир Михайлов, който стана суперзвезда с участие в продуцирания от Ванков сериал „Братя“.

За никого не е тайна, че Владо се превърна във всенароден любимец, но пък няма опит в предавания. Освен това е твърде зает с постоянни записи на песни, обикаляне из страната по концерти и участия, по клубове и снимки на филми. А и играе в театрален спектакъл, мюзикъли и в рок операта „Исус Христос суперзвезда“. Предвид факта, че напоследък Михайлов се нарежда и сред най-търсените родни актьори и музиканти, едва ли ще има време за „Биг Брадър“.

 

За позицията е предлаган и Димитър Рачков, но той бил твърде зает, за да разпише договор за ежедневен ефир, особено за налагащите се понякога извънредни преки предавания. А и той предпочитал да остане верен на Халваджиян, чиито проекти вървят само веднъж седмично и му позволяват да планира останалото си време.

 

Към момента в Нова тв тече кастинг за участници в предстоящия 23-и сезон, който ще бъде заснет в къщата, в която в момента се снима „Един за друг“. 

Източник: Уикенд