април 27, 2024

Кой ще замени Наско Месечков в „Денсинг старс“?

Макар, че си присади коса, отново е с гола глава

https://kliuki.net/reality/koy-shte-zameni-nasko-mesechkov-v-densing-stars/220236 Kliuki.net
Кой ще замени Наско Месечков в „Денсинг старс“?

В последния епизод на „Денсинг старс“, Атанас Месечков обяви, че ще се подложи на операция, без обаче да уточнява за каква точно интервенция става въпрос.

По всяка вероятност обаче ще има и възстановителен период и все още не се знае дали са му намерили заместник.

 

Зрителите са категорични, че ще липсва, ако се откаже от предаването. Истината е, че танците винаги са били голямата му страст и той е повече от щастлив, че има възможност да се изявява в подобен формат. За никого не е тайна, че хореографът е женен за заможната собственичка на лаборатории Кремена и не го прави заради хонорара, а заради самата емоция. Месечков от години разчита на финансовите възможности на съпругата си.

 

Той се ожени за богаташката преди 8 години и оттогава животът му се промени коренно. След като за известно време заряза медийните изяви, сега очевидно е решил да се върне на малкия екран, но за съжаление травмата му отново ще го свали от сцената.

Преди да се отдаде на семейния живот, той излизаше и си лягаше предимно с мъже, но след като желанието му за наследници стана негов приоритет, се ожени за Кремена. Двойката имат две деца – Айлин и Давид. Според запознати Месечков слушал жена си за всичко, тъй като от нея зависи материалното му благосъстояние. В началото, тъй като била много хлътнала по него, Кремена била много толерантна, но с времето започнала да показва лютия си нрав и често се случвало да го овика и дори да го унижи на публични места. Той за разлика от нея, не си позволявал да й отвръща грубо, тъй като се притеснявал, че може да го зареже. За да покрива изискванията на съпругата си, Месечков се старае да поддържа външния си вид.

 

Макар преди две години да си присади коса към днешна дата той отново се подвизава с гола глава. Очевидно е преценил, че перчемът му стои неестествено и го е разкарал. Запознати твърдят, че за присаждането на коса е ходил до Турция, но не е останал доволен от резултата.

 

Съпругата му има един развод зад гърба си отпреди 8 години, който се случи именно заради него. Отначало двамата били само приятели – Кремена посещавала залата му за танци, но впоследствие нещата станали сериозни.

Бисексуалният хореограф и Кремена, са заедно от 2016 г., когато вдигнаха пищна сватба с много гости край морския бряг.

 

Преди да се ожени, Месечков имаше интимна връзка и с настоящия евродепутат Андрей Ковачев, но откакто е с жена си, сякаш се е кротнал и е категоричен, че тези истории, са останали в миналото.

Жена му има и още две деца от първия си брак, но те са големи и живеят отделно.

Източник: Уикенд