февруари 29, 2024

Краси Радков и съпругата му Стаси ще водят „Денсинг Старс“?

Продуцентите си дали сметка, че Богданска отдавна е втръснала на зрителите

https://kliuki.net/reality/krasi-radkov-i-saprugata-mu-stasi-shte-vodyat-densing-stars/216684 Kliuki.net
Краси Радков и съпругата му Стаси ще водят „Денсинг Старс“?

Пет години след раздялата му с bTV като актьор в „Шоуто на Слави“, Краси Радков отново се завръща в медията, но този път като водещ на „Денсинг Старс“ – предаването, в което звезди мерят танцовите си умения. Петият му сезон ще стартира през пролетта, а комикът е бил избран за негово лице и в момента му търсят партньорка.

 

Радков рядко застава пред камерите на bTV след напускането на Слави Трифонов и целия му екип през 2019 г. освен в медията на Дългия – „7/8 ТВ“, Радков редовно се изявява в Нова тв, особено в предаванията на Маги Халваджиян. Припомняме, че дори стана водещ на Маскираният певец след напускането на Васил Василев – Зуека, а през 2022 г. спечели 10-ия сезон на „Като две капки вода“, през миналата пролет пък бе ко-водещ на „Един за друг“ със съпругата си Станислава Ганчева, удряйки рамо на титуляра Емо Чолаков.

Краси Радков и съпругата му Стаси ще водят „Денсинг Старс“?

Сега комикът се завръща в bTV, за да изгрее в танцовото състезание за звезди. Радков е бил предпочетен за водещ пред Калин Сърменов, който води четвъртия сезон на „Денсинг Старс“, излъчен преди цяло десетилетие по Нова тв. Продуцентите останали крайно разочаровани от ударното надебеляване на Сърменов към днешна дата и затова предпочели за водещ комика.

Другият вариант бил домакин на предаването да е Орлин Павлов, но везните наклонили в полза на Радков.

 

За момента обаче не е ясно коя ще е партньорката му. Доскоро за водещи се спрягаха имената на Александра Богданска и Зейнеб Маджурова, но втората предпочитала да си остане у дома с трите си деца. Не става ясно и какви са мотивите за отказ на Богданска. Не е изключено да си е дала сметка, че е пресолила манджата с постоянното си присъствие и вече е станала досадна за зрителите.

По-вероятната причина обаче е, че е поискала много пари за изявата си в шоуто, а медията не обича да плаща баснословни хонорари, особено на втръснали на публиката манекенки.

 

Към днешна дата продължават преговорите с няколко кандидатки, които биха могли да партнират на Краси Радков, но все още не е взето окончателно решение коя от тях да бъде избрана. Според мълвата двете дами с най-голям шанс, са Виолета Марковска и съпругата на Краси Радков – Станислава. Двамата със Стаси ще са идеални за танцовото предаване на bTV след като направиха отлично впечатление в „Един за друг“ през миналата година.

Източник: Уикенд