October 16, 2024

Кристи от “Биг Брадър” изтрещя без вино и цигари (Мрежата избухна и я прати на лечение – Видео)

Брюнетката е категорична, че предпочита да напусне Къщата

https://kliuki.net/reality/kristi-ot-big-bradar-iztreshtya-bez-vino-i-cigari-mrezhata-izbuhna-i-ya-prati-na-lechenie-video/232141 Kliuki.net
Кристи от “Биг Брадър” изтрещя без вино и цигари (Мрежата избухна и я прати на лечение – Видео)

В емоционално видео от Изповедалнята Кристи от “Биг Брадър” не издържа на напрежението. По думите ѝ в живота си тя е свикнала да живее по определен начин и с определени неща и в крайна сметка липсата им не ѝ позволява да функционира нормално. В случая проблем се оказаха цигарите и виното, които приведе като примери, а очевидната им липса май е в състояние да я извади от равновесие. Според моделката в ежедневието ѝ навън не ѝ липсва нищо и води наистина спокоен живот. Докато вътре, далеч от света, нервите ѝ не издържат на напрежението. И макар клипчето да е доста кратко, то показва Кристи в леко нелицеприятна светлина.

Мрежата буквално закипя след появата на видеото. Коментарите също не закъсняха. За мнозина брюнетката вече е в абстиненция, като някои предполагат, че дори става дума за по-сериозни вещества. Независимо от това какво ѝ е нужно, тя наистина е прекалено емоционална и досущ като малко дете се тръшка, когато не ѝ се угоди. Разбира се, тук всеки пушач би могъл да я подкрепи, тъй като една цигара в такова състояние би могла да укроти ситуацията. Според Кристи нейна е грешката, че не е предвидила, че такова нещо ще се случи прекалено скоро след влизането ѝ в Къщата.

Източник: actualno.com