October 12, 2024

Култовият командос и телевизионен герой Пеньо Гатевски – Гатьо: Отказах участие в „Островът на 100-те гривни“

Прекарал на крак коронавирус, преди да излезе на арената

https://kliuki.net/reality/kultoviyat-komandos-i-televizionen-geroy-penyo-gatevski-gatyo-otkazah-uchastie-v-ostrovat-na-100-te-grivni/231648 Kliuki.net
Култовият командос и телевизионен герой Пеньо Гатевски – Гатьо: Отказах участие в „Островът на 100-те гривни“

С представянето си в „Игри на волята“ миналата есен, Пеньо Гатевски стана голяма знаменитост, а през пролетта, затвърди популярността си с участие в „Хелс Китчън“. Той бе част от звездния отбор на хитовото кулинарно риалити и доказа на зрителите, че освен на бойните полета и арени, го бива и край печката в кухнята.

 

На 21 септември Нова тв излъчи в праймтайма си кастинг битката на Гатьо за all stars сезона на „Игрите“, която бившият командос изгуби. Наскоро стана ясно, че е имало причина за тази загуба – култовият пловдивчанин току-що бил прекарал коварна болест.

 

Категоричен е обаче, че не му пука от тази загуба, защото той неговото си го е изживял. Преди да излезе на арената, прекарал на крак КОВИД-19. От продукцията му звъннали три дни преди състезанието, поискал да му дадат малко време, за да може да оздравее напълно, но те му заявили категорично, че искат да започнат кастинг битките в шестия сезон именно с него. Признава, че не бил във форма, тъй като нямал възможност да се подготви както трябва. Въпреки загубата, получил подкрепа от голяма част от феновете си, за което им е безкрайно благодарен.

Убеден е, че продукцията ще му даде и друг шанс, тъй като няма друг участник като него в „Игри на волята“. Макар да забелязва, че някои хора от новия сезон се опитват да му подражават, е категоричен, че не могат да го стигнат.

Гатьо не крие възмущението си от фалшивия войник, както го нарича, защото издал секретна информация, която може да коства живота на момчетата, които все още са на мисия в Косово. Категоричен е, че той трябва да бъде изправен пред военен съд заради това му предателство.

 

Неговият фаворит бил щангистът Ангел, който отпаднал на 27 септември. Макар той да бил най-искрен, Гатьо е категоричен, че една птичка пролет не прави. Прави му впечатление, че тази година има много интриганти, които си правят разни коалиции, възмутен е от Мартинчо, който все едно е Ергенът и се чуди на кого да даде розата и на кого не. Не разбира какви мъже могат да са тези, при положение, че всеки се опитва да избяга от отговорност. „Женски истории от мъжка страна! Страхливци! В нашия сезон нямаше такова нещо. Просто е изключително недостойно…“, категоричен е той.

 

Убеден е, че ако бе сред участниците в 6-ия сезон, щял да преобърне играта, тъй като е истински човек. Колкото и да му се иска да нашамари Мартинчо, фалшивия войник и интригантите, не би могъл да си го позволи, ако беше в риалитито, тъй като щели да го съдят от продукцията, както и самият потърпевш.

 

Отбелязва, че имал предложение да се включи в първия сезон на „Островът на 100-те гривни“, но го отхвърлил заради двугодишния договор, който е подписал с Нова тв. Признава, че започнали да го наричат Гатьо, откакто влязъл в армията, където се говори на фамилия. Така от Пеньо Славчев Гатевски, станал Гатьо.

 

Категорично опровергава медийните твърдения, че е футболен хулиган, а и това, че ходи на мачове, не го прави такъв. Подчертава, че не е зачислен към нито една фенлиста – просто гледа от трибуните.

 

Като най-труден момент в живота си определя загубата на баща му, която се случила, когато бил едва 19-годишен. Наложило му се обаче бързо да се мобилизира, за да подкрепя майка си.

Източник: Уикенд