October 19, 2024

Култовият Мимо-Гарсия аут от “Островът на 100-те гривни”, битка с две жени предреши съдбата му (Подробности)

Най-лежерният участник в приключенското риалити изгуби гривните си

https://kliuki.net/reality/kultoviyat-mimo-garsiya-aut-ot-ostrovat-na-100-te-grivni-bitka-s-dve-zheni-predreshi-sadbata-mu-podrobnosti/232216 Kliuki.net
Култовият Мимо-Гарсия аут от “Островът на 100-те гривни”, битка с две жени предреши съдбата му (Подробности)

На път за родината се отправи Мимо-Гарсия. Чудатият съдебен заседател бе сред най-необичайните герои в “Островът на 100-те гривни”. Докато конкурентите му се бореха зверски с предизвикателствата и непрестанно крояха стратегии за победа, той по-скоро прекара времето си в опъване на плажа и разсъждения върху живота, играта и всичко останало.

Затова и никак не бе неочакван резултатът от битката за оцеляване срещу двете амбициозни дами Нина и Лора. Поначало култовият риалити герой не обича да се напряга много-много и въпреки че потича самоотвержено по пясъка, не успя да се пребори с конкуренцията. В крайна сметка предизвикателството спечели Нина, а той се озова на елиминации с Лора. Носителят на Златната гривна – Георги, предреши продължението на шоуто, като се смили над Лора и изстреля Мимо по пътя към дома.

За щастие, Мимо-Гарсия не прие загубата драматично. Предвид философията си за живота и за Острова изобщо лежерният участник призна, че за себе си се чувства победител. По думите си напуска играта, за да не е в тежест на групата и за да не се превърне в обикновен мрънкач. Сред причините му да влезе в приключенското риалити, бе възможността да се прегръща с хората, да прави непривични неща и като цяло да се терапевтира.

Източник: lupa.bg