май 02, 2024

Лео от Биг Брадър разкри тайно приключение с екзотична красавица

https://kliuki.net/reality/leo-ot-big-bradar-razkri-tayno-priklyuchenie-s-ekzotichna-krasavica/141698 Kliuki.net
Лео от Биг Брадър разкри тайно приключение с екзотична красавица
Лео не винаги е бил верен на жена си Лучия

Брадърът Лео Бианки може да се прави на много хрисим пред жена си Лучия, но не винаги й е бил верен – пише „Уикенд”. Докато разказваше спомени от престоя си в Куба, кулинарът се изпусна пред останалите съквартиранти от Биг Брадър, че имал заигравка с красива палава кубинка. Дамата с гореща кръв така хлътнала по него, че искала да я води в Италия.

Двамата се срещнали в кубинско заведение и не губили много време с дълго запознанство. Кубинката директно му отправила предложение да бъдат гаджета до края на престоя му на острова на Кастро. Тогава на Лео му оставали още десетина дни и той се съгласил охотно. Двамата били неразделни – спомня си Лео.

[caption id="attachment_55328" align="alignleft" width="300"]Лео Бианки Лео имал приключение с палава кубинка[/caption]

След няколко дни обаче негов приятел го предупредил да внимава, защото жените в Куба често влизали в тази роля. Те се правели на влюбени, като целта им била да заминат с човека, когото омагьосвали с ласките си, в неговата страна. Цели три дни отнело на готвача да разкара натрапницата, която наистина била решила да го върже. Екзотичната красавица следвала навсякъде Лео по петите и преди той да отлети със самолета, му спретнала прощален лют скандал. „Чак ме хвана страх, че ще ме убие” – споделя приключението си в Куба Лео Бианки.