October 20, 2024

Лора Георгиева роди щерка на известен милионер

Запознати издават, че милионерът възнамерява да навакса с изоставането в броя на челядта спрямо брат си

https://kliuki.net/liubopitno/lora-georgieva-rodi-shterka-na-izvesten-milioner/232313 Kliuki.net
Лора Георгиева роди щерка на известен милионер

Милионерът Лазгин Маджид стана баща за пръв път, след като синоптичката Лора Георгиева му роди дъщеря. Зрителите на Нова тв вероятно са забелязали отсъствието й от екран, което е разбираемо, защото е трябвало да се подготви за важния момент. Брюнетката изтри всичките си профили в социалните мрежи и към днешна дата се е посветила изцяло на майчинството. За нея това е втора рожба – има и 11-годишна дъщеря от първия си брак, за разлика от мъжа й.

 

От 2 години Лора живее в столичния квартал „Бояна“. Той е син на собственика на фирма „Самекс“, оперираща КFС и пиците „Доминос“. Връзката на синоптичката и бизнесмена бързо е станала сериозна, твърдят техни близки. Вече се радват и на дъщеря. Момиченцето носи нестандартното име Зарин. То има мюсюлмански произход. Смята се, че е заимствано от персийския език, а значението му е „слънчев лъч“, „златен“, „подобен на слънце“. От друга страна зарин е и химическо оръжие, използвано за убийства, но очевидно родителите не са били запознати с това му значение.

Те благодариха на медицинския екип, участвал в проследяването на бременността и раждането. Маджид вече е на 40 години и отдавна напира за свой наследник. По произход е сириец, а във фамилията му съществува неписано правило жените да раждат много деца. Брат му Ариф има един син и три щерки от жена си Жасмина, по-известна като Жаси от „Сделка или не“. Блондинката забременява през година – две и така Лазгин досега изоставаше от родствениците си. Хора от обкръжението му обаче издават, че възнамерява да навакса.

 

Припомняме, че бизнесменът имаше 7-годишна връзка с бившата изгора на Благо Джизъса – Христина. Двамата ту се разделяха, ту се събираха, докато последната им разлъка не се оказа окончателно. Не е известно дали тя има нов човек до себе си, след като така и не случи на подходящ мъж. Към момента тя работи като козметик в студио за красота.

 

За синоптичката Лора се знае, че открай време излиза само със заможни мъже и настоящата й връзка не прави изключение. Макар зад гърба си да има два провалени брака, тя е готова отново да надене брачната халка.

Тя излизаше с бизнесмена Паскал Дойчев – строителен предприемач и собственик на най-голямата верига фитнеси в страната – „Пулс“. Романтичните им отношения обаче не просъществуваха дълго. Скоро след раздялата им тя се залюби с Лазгин.

 

11-годишната щерка на Лора се казва Мишел и е плод на любовта й с покойния Борислав Манджуков – варненският милионер, разстрелян на столичния булевард „България“ през 2014 г. След убийството му красавицата остава сама с бебе на ръце.

 

След смъртта на първия си мъж Георгиева се върнала в родния си град Казанлък и чак след 3 години се осмелила да захвърли траура. Когато се съвзела, тя срещнала втория си съпруг Деян Дачев – отново състоятелен бизнесмен, притежател на няколко дискотеки и строителен бизнес в Бургас. За известен период Лора се представяше с неговата фамилия. Уж всичко между тях вървеше гладко, но после стана ясно, че тихомълком са се развели.

 

Когато остана пак сама, синоптичката направи профилите си в социалните мрежи публични и се зае да си търси нов мъж. Не й отне много време. В този период се заговори, че излиза с Ангел Ангелов, собственик на известна марка за пилешко месо и на болниците „Аджъбадем“, който пък е бивше гадже на колежката й Никол Станкулова.

 

Преди да пробие в телевизионните среди, Лора е печелила голям брой трофеи от различни конкурси за красота. През 2007 г. тя става „Царица Роза“ на Казанлък. Първото място й носи пътуване до Япония, осигурено й от посолството у нас. След успеха си на конкурса брюнетката реализира мечтата си да следва журналистика в Софийския университет. Още веднага започва да стажува в различни медии.

 

Първо работи като репортер в спортен сайт, после като водеща на спортните новини по МСАТ. След 2 години във варненската телевизия идва предложение от Би Би Ти, където води женско предаване с гимнастичката Симона Пейчева. По това време се снима и в еротична фотосесия за неизлизащото вече мъжко списание „Максим“. Лора Георгиева се присъединява към екипа на Нова тв през 2020 г. Казва, че е много доволна от работата си там, защото това е още една сфера, в която иска да се развива.

Заради майчинството обаче се наложи да слезе от екран за неопределено време.

Източник: Уикенд