април 28, 2024

Любов ли? Ивайло и Ивана със страхотен цирк в “Един за друг” (Фенове ги гаврят на “недорасляк” и “даскалица” – Видео)

Дори изгонените Ивайло и Христина не успяха да предизвикат толкова гняв към себе си

https://kliuki.net/reality/lyubov-li-ivaylo-i-ivana-sas-strahoten-cirk-v-edin-za-drug-fenove-gi-gavryat-na-nedoraslyak-i-daskalica-video/219446 Kliuki.net
Любов ли? Ивайло и Ивана със страхотен цирк в “Един за друг” (Фенове ги гаврят на “недорасляк” и “даскалица” – Видео)

Въртящото се колело в ефира се превърна в истинска арена за сблъсъци. Този път на мушка бяха Ивайло и Ивана, които сътвориха култов шедьовър от крясъци един към друг. И макар задачата да се изчерпваше с отговори колко добре познават половинката си, двамата не съумяха да запазят добрия тон и буквално забравиха всякакво приличие.

Въпреки че се представиха добре, влюбените не преминаха през цедката на зрителската подкрепа. От една страна, въпросите на русокоската към нейния любим се оказаха доста трудни, за да разбере той какво да отговори. Неочакваните питания изнервиха младока и в крайна сметка двойката се надпреварваше да се надвиква и надговори пред всички. Реакциите им не се харесаха на феновете на предаването и повечето от тях директно ги изпратиха пред раздяла.

Явно разликата в годините наистина им идва в повече и докато зрелостта на Ивана понякога е в състояние да тушира нещата, детското поведение на Ивайло може само допълнително да ги взриви. Така според хората младежът не умее да се владее и по никакъв начин не бива да се държи така с жена си. От друга страна, мнозина забелязаха и склонността на нежната половинка в двойката да командори и да “раздава правосъдие”. И ако Ивайло бе определен като недорасъл бебок, Ивана бе сравнена с даскалица, която само размахва показалката.

Източници: plovdiv24.bg, Инстаграм