април 27, 2024

Маги от “Ергенът” крие драма с насилник (Психопатът я принудил да избяга в София – Подробности)

Нов живот е била принудена да започне кандидатката за сърцето на Ерген №3

https://kliuki.net/reality/magi-ot-ergenat-krie-drama-s-nasilnik-psihopatat-ya-prinudil-da-izbyaga-v-sofiya-podrobnosti/219374 Kliuki.net
Маги от “Ергенът” крие драма с насилник (Психопатът я принудил да избяга в София – Подробности)

Историята си тя разкри пред Алек, като засегна и липсата на реакция и адекватна помощ от страна на институциите. Когато Маги била на 18 години, срещнала първата си любов. С младежа всичко се случило неочаквано, живеела като в сън. Връзката им продължила две години, когато все пак осъзнала, че въпросният човек въобще не е за нея.

За нещастие, тогава започнал и откритият тормоз, в който засегнати се оказали всички от семейството ѝ. Понеже знаел, че е изключително близка с родителите си, психопатът сметнал за нужно да я изнудва да се върне при него чрез тях.

Обсебването от негова страна било на всички нива и се стигало дори до намеса на полиция и пр. Изключително грозните сцени и методи на насилника принудили Магдалена да се премести в столицата. Със семейството ѝ сметнали, че това е най-удачният начин да се спаси от по-лоши последствия. И макар заради нейната младост и неопитност да пострадали всички, никой не си позволил да я обвинява.

В София тя успяла да се откъсне изцяло от токсичния си, вече зачеркнат приятел и да продължи живота си спокойно. Затова и към днешна дата влиза в положение на всички жени, засегнати от нечие психопатско поведение и реакции. Най-лошото според нея е, че когато никой не ти помага в такава ситуация, е много трудно да се спасиш от насилието.

Източник: show.blitz.bg