април 27, 2024

Мара Отварачката се уговорила да я избутат до финала в „Капките“

Очевидно участниците пак се делят на наши и ваши 

https://kliuki.net/reality/mara-otvarachkata-se-ugovorila-da-ya-izbutat-do-finala-v-kapkite/219757 Kliuki.net
Мара Отварачката се уговорила да я избутат до финала в „Капките“

След трите последователни триумфа на Владимир Зомбори, „Като две капки вода“ решиха да вкарат малко интрига. В четвъртия епизод на шоуто до първото място бе изтикана фолкпевицата Мария. Според преобладаващата част от зрителите тази чест е заслужавала не фолкаджийката, а Джулиана Гани, но мълвата носи, че умишлено подбутват певачката до финала.

 

Несъмнено Владимир Зомбори стана всенароден любимец и поведе временното класиране с огромна преднина, след като вдигна летвата изключително високо с първите си превъплъщения. В шоуто обаче бързо се усетиха, че по този начин се губи всякаква интрига в състезанието и побързаха да вкарат такава.

 

За момента чалга изпълнителката е в челната четворка, която отива на финалите, макар голяма част от публиката да не е съвсем сигурна, че го заслужава. Тя наистина се старае много, но се твърди, че далеч не разчита единствено на труд и талант. Изглежда още при влизането в шоуто се е уговорила да я изтикат до финала, тъй като не можела да си позволи унижението да не влезе в челната четворка в певческо предаване.

Предполага се, че именно на тази уговорка се дължи изключително удобния образ, с който победи в предаването миналия понеделник. Повечето зрители споделят мнение, че Гани много повече е заслужавала да триумфира, тъй като изигра впечатляващо Мерилин Менсън, който няма нищо общо със самата нея.

В същото време Мария на практика бе себе си на сцената.

 

Разбира се, Зомбори не успя да се превъплъти в образа на Мария, но пък заедно с Александър Сано направиха чудесно шоу, което разсмя зрителите до сълзи. Въпреки по-слабото му класиране спрямо предишните вечери, Зомбори все още продължава да е фаворит за победител тази година.

Източник: Уикенд