September 28, 2024

Мая от “Островът на 100-те гривни” върти любов със сина на Илиян Михов Баровеца (Ива Софиянска с пръст в заварката – Снимки)

Участничката в риалитито впечатлява и с интересния си личен живот

https://kliuki.net/reality/maya-ot-ostrovat-na-100-te-grivni-varti-lyubov-sas-sina-na-iliyan-mihov-baroveca-iva-sofiyanska-s-prast-v-zavarkata-snimki/230906 Kliuki.net
Мая от “Островът на 100-те гривни” върти любов със сина на Илиян Михов Баровеца (Ива Софиянска с пръст в заварката – Снимки)

Гадже на брюнетката е синът на небеизвестния Илиян Михов Баровеца. Младежът е по-известен като Сенто и се занимава с музика. Макар да се разграничава от попфолка и наследството на баща си, той представя дебютната си песен с участието на Алисия.

С Мая от “Островът на 100-те гривни” имат връзка от около шест месеца. За нея това е втори опит в сериозните отношения. Зад гърба си има един брак и две деца. Миналата година през януари окончателно се разделя с Димитър Терзиев и продължава напред. Към днешна дата явно е щастливо обвързана със Сенто, като в романтичната им свалка пръст намесва Ива Софиянска.

Софиянска е една от най-близките приятелки на Мая и от години се познава със сина на Баровеца. Интервюира го дори по време на професионалното си развитие в “Нова телевизия”. Впоследствие двамата често се засичат по различни светски събития и именно в такъв момент Ива успява да запознае Сенто с приятелката си.

В крайна сметка двамата се харесват и започват връзка. “Островът на 100-те гривни” пък е другото предизвикателство, с което се е захванала участничката. Наред със спокойствието в личния си живот тя ще трябва да намери и баланса в отношенията си с останалите риалити герои по пътя към победата.

 

Източник: woman.bg