април 27, 2024

Милена от “Ергенът” с драматична изповед за живота си (Парфюмеристката три пъти на прага на смъртта – Видео)

Срещата между Алек и момата се оказа преломна

https://kliuki.net/reality/milena-ot-ergenat-s-dramatichna-izpoved-za-zhivota-si-parfyumeristkata-tri-pati-na-praga-na-smartta-video-2/218967 Kliuki.net
Милена от “Ергенът” с драматична изповед за живота си (Парфюмеристката три пъти на прага на смъртта – Видео)

В компанията на Ерген №3 Милена сподели доста неочаквани подробности за живота си и за предизвикателствата, с които е трябвало да се бори. Тя влезе навътре в интимните си преживявания и наред с обидите, изтърпени в продължение на години, разказа и за здравословните си проблеми някога. По думите ѝ дълго време е била в капана на анорексията и на практика три пъти е прескочила смъртта. Дори пред лекарите е стояла възможността да не успее да се пребори и да я изгубят. Така днес Милена живее четвърти живот и се опитва да намери мястото си сред останалите в обществото.

Алек, макар да влезе в ролята на психотерапевт, подкрепи изстрадалата жена и се опита да я насърчи да има повече самочувствие. Всъщност поведението му бе доста деликатно, предвид и това, че се оказа срещу сълзите на една от претендентките за сърцето си. Трудностите на Милена в миналото явно намериха начин да се излеят в изповед точно по време на тази среща.

Парфюмеристката открито сподели, че е трябвало да се справя с редица обиди и коментари, свързани с визията ѝ. Една от мечтите ѝ например по това време е да бъде най-грозното момиче – дори да е най-грозното, все пак да я наричат момиче, а не травестит.

Източник: youtube.com