October 19, 2024

Мистерията Ивонне

След старта на риалитито се появиха редица спекулации по неин адрес

https://kliuki.net/reality/misteriyata-ivonne-3/232326 Kliuki.net
Мистерията Ивонне

Ивонне Тихина или Ивонне Рей, Ивон Тодорова или Ивайло е в Къщата на „Биг Брадър“, не спират да се питат зрителите в социалните мрежи, откакто 49-годишната блондинка прекрачи прага на риалитито. Тъй като е доста популярен инфлуенсър, а и преди години е давала интервюта за родни медии, дамата е била представяна тъкмо като Ивон Рей. Какво е наложило смяната на фамилията й обаче и досега остава мистерия. Самата тя многократно е признавала, че Рей е артистичният й псевдоним, което все още не е споменавала в „Биг Брадър“.

 

След старта на риалитито се появиха спекулации по темата за името на Ивонне. Стигна се и до възникването на слухове, че преди да стане Ивонне Рей или Тихина, блондинката е била мъж и се е казвала Ивайло. Според друга версия, просто има корекции, което личи от стари нейни снимки.

През 2018 г. инфлуенсърката дава интервю пред женското списание „дива“ като Ивон Тодорова. От него става ясно, че е родена в Москва, и макар да не е живяла в България, говори перфектно български, италиански, френски, португалски и испански. Твърди, че детството й е преминало в Испания, където изучавала актьорско майсторство, музика и балет и мечтаела да влезе в шоубизнеса. Успяла, но за кратко, тъй като мъжете, намесили се в живота й, били против нейните изяви на сцена.

 

Въпреки това в ранната си младост, Ивон се явила на няколко конкурса за красота и участвала в танцови програми. Работела и като модел, при това в Лондон, САЩ и скандинавските страни. Като била на 27, загубила майка си, което довело до срив и отказа й да задържи петгодишния курс по актьорско майсторство, в който била заедно с Пенелопе Крус.

 

Мечтаела за Холивуд, но не стигнала до него. Затова пък Ивон ходила на няколко кастинга за филми на Педро Алмодовар. Провалил я акцентът и френското й „р“. големият режисьор дал окуражителен съвет на Ивон да се пробва във френското кино, но тя не го послушала.

 

Семейството й се преместило в България, а тя продала имуществото си в Испания и заминала за Швейцария. Скоро след това отскочила за разходка в Монте Карло и веднага решила, че там ще бъде новият й дом. Работела като ПР и организатор на събития. Но пак се свързала с мъже, които не й разрешавали да работи. Даже имала период, в който се поддала на депресия като много други жени с богати мъже. Въпреки това тя успяла да създаде собствен бизнес – бутик за дрехи.

 

Във визитката си за „Биг Брадър“ Ивонне се представи като Тихина. Живеела от 27 години в кралство Монако. Не е израснала в България. Баща й е българин, а майка й – „екзотичен микс между унгарка и испанка“. Преди Монако и по-конкретно Монте Карло, Ивонне живяла в Испания, Швейцария. и Дубай. В „личния й кръг приятелство са италианските бизнесмени Флавио Бриатоле и Силвио Берлускони... Имала връзка с кмета на Лугано, курортен град в Швейцария.

 

„То да беше само с кмета“, допълни тя, както и че получила страстна целувка от Енрике Иглесиас. В „Биг Брадър" изтъкна, че е част от класата на Монте Карло, но обича шкембе чорба с много чесън. Преди няколко години Ивонне бе представена с фамилията Рей в интервю за „На кафе“ по Нова тв, в което се присъедини и близката й приятелка Сашка Васева. Там Ивонне сподели, че е родена в Москва, инфлуенсър е и моден репортер. Няколко години по-късно, в подкаста на Атанас Месечков, Ивонне все още е с фамилията Рей, макар че бе представена и като Ивон.

 

Тогава тя разказа, че е родена в България. Била на 5 години, когато се преместила с родителите си в Испания. Рей било артистичното й име. В Монте Карло близките й приятели я наричали Режина, което означавало „кралица“, но решила, че не е подходящо, затова решила да е Ивон Рей. Установила се в Монте Карло, след като го посетила като турист. Отседнала в скъпия „Hotel de Paris" за седмица, но останала месец.

 

Развила бизнес, намерила любовта на живота си и работела като моден репортер в списание. Сприятелила се с куп известни личности покрай професионалните си занимания. Запознала се с актрисата Ева Лонгория, италианските дизайнери Алберта Ферети и Донатела Версаче. Винаги била канена на модните седмици в Милано и Париж. Станала инфлуенсър, докато живеела в Дубай.

 

В по-ранните й постове в социалните мрежи се забелязва споменаване на истинската й фамилия Тодорова. Ивонне е споделяла и кадри от младежките си години.

 

Не е ясно какво е станало с „любовта на живота й“. Ивонне все още не е говорила за нея в „Биг Брадър. Дори не ле споменавала. Затова пък тези дни срази с признание за сексуалния си опит.

 

В една от игрите в риалитито, Ивонне трябваше да сподели с колко мъже е спала. Тогава настана продължително мълчание, понеже дамата се зае да ги брои, като свиваше пръсти. „Тя ги брои на пръсти, значи са малко“, предположи Радостин, който по-рано призна, че е бил с 500 жени, и бе обявен за плейбой от съквартирантите си. „Плюс оргиите, значи…“,започна Ивонне и зарея поглед нагоре.

 

„Какво? Какво каза?!“,възкликнаха сащисани съквартирантите й. „Значи аз съм започнала от 12-годишна възраст...“, продължи Ивонне, с което силно впечатли Анджела, която е звезда в платформата за еротични снимки „Онли Фенс“ и човек би допуснал, че няма какво да я срази на тема секс. Брадичката й буквално увисна, разтегляйки отворената й уста.

Сега,  напомни дамата от Монте Карло, съм на 49 години. Значи 1820 мъже“, заяви Ивонне, след краткото пресмятане. И веднага допълни, че „не е поради някаква друга работа, да не си помислят нещо“, а просто за удоволствие.

Източник: Уикенд