май 03, 2024

Мони Бонбони от Hell's Kitchen срази с визия и разсъждения, Кобилкина налази яйцата на шеф Ангелов (Снимки + Видео)

И кулинарното шоу обещава да ни шашка с изненадващи провокации

https://kliuki.net/reality/moni-bonboni-ot-hells-kitchen-srazi-s-viziya-i-razsazhdeniya-kobilkina-nalazi-yaycata-na-shef-angelov-snimki-video/218656 Kliuki.net
Мони Бонбони от Hell's Kitchen срази с визия и разсъждения, Кобилкина налази яйцата на шеф Ангелов (Снимки + Видео)

Повод за поредното зрителско недоволство станаха разсъжденията на Симона Манолова. Дамата явно е по-позната като Мони Бонбони, поне сред приятелите си, и ако съдим по поведението ѝ, шеф Ангелов дълго време ще се забавлява с нея. Тя се подвизава като брокер на недвижими имоти и според представянето ѝ целта ѝ никак не е да вземе парите на клиентите.

Споделя, че държи изключително много на външния си вид, а клипчето определено поставя акцент и върху маникюра, и в недотам леките корекции по лицето ѝ. Зрителите се изумиха от неочакваните ѝ проблясъци и автоматично направиха аналогия с друга култова героиня от предаването – Цвети от Враца.

@hells.kitchen.bulgaria 🤪 Тя държи на външния си вид, а мисълта ѝ тече по-бързо и от светлината. Това е МОНИ БОНБОНИ. #hellskitchen #hellskitchenbulgaria #hellskitchen6 #hellskitchen2023 #хелскичън #хелскитчън #novatv #новатв #шефангелов #кухнятанаада #викторангелов #сезон6 #новабг #novabg #helskichen #helskichenbulgaria #victorangelov #viktorangelov ♬ original sound - hells.kitchen.bulgaria

От отбора на звездните участници пък заявка за сеир обещават изпълненията на Наталия Кобилкина. В типичния си хем хумористичен, хем сериозен стил сексоложката буквално се заигра с “яйцата” на шеф Ангелов. Тя гарантира, че ще ги пошира умело и че ще слуша много внимателно вибрацията на неговия мъжествен глас.

Словоизлиянието ѝ завършва доста провокативно – почти със знак 18+. Устатата сексоложка открай време е известна с неочакваните си хрумки и с доста фриволното си понякога поведение. Доколко подобни секс провокации ще се харесат на шефа, е отделна тема.

Източник: novinarnik.bg, show.blitz.bg