април 30, 2024

Насметоха Криси от “Ергенът”: Тя е Гатьо в пола! (Момата го играе нацепена батка)

Верислав Туджаров и Неделчо Богданов дадоха своята присъда за участничката

https://kliuki.net/reality/nasmetoha-krisi-ot-ergenat-tya-e-gatyo-v-pola-momata-go-igrae-nacepena-batka/221569 Kliuki.net
Насметоха Криси от “Ергенът”: Тя е Гатьо в пола! (Момата го играе нацепена батка)

В подкаст за шоуто те определиха Криси като женския еквивалент на Гатьо. Младежът бе един от най-атрактивните участници в “Игри на волята” и определено бе запомнен от зрителите с доста колоритното си поведение. Пеньо Гатевски, както е истинското му име, се прослави като бивш командос от специалните части, който обаче не успя да грабне наградата в “Игрите”.

По-късно той се появи и в “Хелс Китчън” и определено шашна аудиторията с провокативното си присъствие. Туджаров и Богданов пък отново го възкресиха в паметта на хората, като автоматично насложиха образа му върху гримьорката от Варна. Бойният ѝ нрав все повече привлича вниманието и именно той провокира водещите да я сравнят с Гатьо.

Микаела от предишния сезон на “Ергенът” пък, която им гостува в “Надкаст”, също разкритикува напъните ѝ да блесне. Според нея Криси залага на държание тип батка, което никак не ѝ помага, за да се наложи сред останалите моми. За капак според бившата участничка напористата ергенка дори не иска да е забавна, а само вървежна, което допълнително нагнетява ситуацията.

Междувременно се появиха и снимки на Криси отпреди “Ергенът”. На един от кадрите например се вижда доста фрапантна разлика с настоящата ѝ визия, като според мнозинството това явно се дължи на прекалената му обработка.

Източник: petel.bg, actualno.com