юли 27, 2024

Натали Трифонова не щяла и да чуе за партньора си в “Денсинг Старс” (Синоптичката на косъм да се откаже от шоуто)

През доста трудни преживявания е минала настоящата участничка в танцувалното риалити

https://kliuki.net/reality/natali-trifonova-ne-shtyala-i-da-chue-za-partnyora-si-v-densing-stars-sinoptichkata-na-kosam-da-se-otkazhe-ot-shouto/223278 Kliuki.net
Натали Трифонова не щяла и да чуе за партньора си в “Денсинг Старс” (Синоптичката на косъм да се откаже от шоуто)

Финалът на “Денсинг Старс” чука на вратата, като в заветната вечер една срещу друга ще се изправят Натали Трифонова, Неделя Щонова, Ивет Горанова и Дара. Всички те обаче са имали своите ужасяващи моменти при подготовката на танците. По-назад от колежките си по кършене на снага не остава и синоптичката, по която въздишат не един и двама мъже. На крачка от края на шоуто тя сподели, че заради отношенията си с партньора си без малко е щяла да се откаже от надпреварата.

По думите ѝ и двамата са силни и трудни характери, освен това са и големи инати. Затова, когато в залата настъпи напрежение и някой се разсърди, по никакъв начин не отстъпва. С Димитър дори стигнали до безкрайно критичен момент, когато русокоската вече била на косъм да си тръгне. Е, слава богу, зрителите все още имат шанса да я гледат, вероятно защото, когато с Митко стъпят на сцената, се превръщат в екип, който се бори за победа. Според Натали Трифонова не само уменията в танците са важни в “Денсинг Старс”. Едно от най-ценните неща в случая е да умееш да изградиш стабилна връзка с партньора си и да можеш да му се довериш изцяло.

Източник: lupa.bg