юни 15, 2024

Натали Трифонова след „Денсинг Старс“: Сега вече никой няма да ми натяква, че са ми грозни шпагатите

Синоптичката призна, че била на ръба на силите си

https://kliuki.net/reality/natali-trifonova-sled-densing-stars-sega-veche-nikoy-nyama-da-mi-natyakva-che-sa-mi-grozni-shpagatite/223488 Kliuki.net
Натали Трифонова след „Денсинг Старс“: Сега вече никой няма да ми натяква, че са ми грозни шпагатите

Оказва се, че Натали Трифонова е изявила желание да напусне „Денсинг Старс“ още по средата на шоуто, в което завърши трета, но според мнозина е трябвало да бъде първа. Красивата синоптичка била на ръба на силите си месец и половина след старта на предаването. Тя споделила с партньора си Димитър, че иска да напусне танцовото състезание на bTV, но той бил категоричен, че това би било най-голямата глупост, която може да направи.

 

Вечно усмихнатите на паркета Натали и Димитър далеч не са били в такава еуфория, когато завесата на шоуто падне. Това споделиха те на финала на танцовото състезание миналия вторник. И двамата разкриха, че е имало моменти, в които са искали да се откажат от предаването. За щастие на публиката, тези настроения ги обхванали по различно време, за да може единият да разубеди другия, така че в крайна сметка са останали в състезанието до самия му край. От това спечелиха зрителите, защото през цялото време имаха възможност да гледат впечатляващите им танци.

 

„В осмата седмица исках да се откажа. Бях напълно изтощена и физически и психически, и емоционално!“. Това сподели Натали Трифонова на финала на „Денсинг Старс", малко преди да стане ясно, че взема бронза в състезанието. Който е следил сезона, знае, че сексапилната синоптичка се представяше през цялото време много добре на паркета, но някои дами в журито дълго успяваха да открият причини, поради които да намаляват оценките й. Галена Великова например вдигна десетка чак на четвъртфинала, когато вече всички я обвиняваха в преднамерено намаляване на оценките на чаровната блондинка.

Проверка показа, че във въпросната осма седмица, която е била критична за оставането на Натали в шоуто, от продукцията за втори път са съобщили резултатите от зрителския вот, които в началото бяха тайна. И за втори път се оказало, че Натали въпреки доброто си представяне с танците е получила твърде малко есемеси в своя подкрепа. Най-вероятно това я е довело до отчаяние и я е накарало да мисли за доброволно оттегляне, но Димитър Стефанин, с когото танцува, успял да я разубеди.

 

След това обаче самият Митко отсякъл пред партньорката си, че смята да напусне „Денсинг Старс“. Не стана ясно какво го е накарало да поиска да спре изявите си на паркета. Тогава обаче дошъл редът на Натали да го убеждава, че трябва да продължи.

„Добре че този акъл да си ходите не ви е дошъл по едно и също време". Така водещият Краси Радков обобщи ситуацията на финала във вторник, когато двойката най-накрая разкри какви колебания е имала по време на сезона.

 

Зрителите коментират, че Натали и Димитър много си отиват не само като танцьори, но и като двойка. Синоптичката неведнъж е казвала в предаването без заобикалки, че обича своя учител по танци, като в тези думи не влага романтични, а чисто приятелски чувства. Личи, че двамата са си много близки, но пък от шоуто не крият, че и много са се карали по време на своите репетиции. „Сега вече никой няма да ми натяква, че са ми грозни шпагатите“, отсече Натали във финалната вечер. Но пролича, че и тя, и Митко изпитват съжаление, че вече няма да танцуват заедно.

Източник: Уикенд