September 21, 2024

Наум Шопов аут от „Ергенът“. Кой ще е новият водещ?

Почивката му на аванта секна

https://kliuki.net/reality/naum-shopov-aut-ot-ergenat-koy-shte-e-noviyat-vodesht/230651 Kliuki.net
Наум Шопов аут от „Ергенът“. Кой ще е новият водещ?

След като Наум Шопов издаде, че зрителите няма да го гледат как се мъчи със сценария за четвърта поредна година, стана ясно, че Би Ти Ви най-после са се решили да се разделят с водещия на „Ергенът“ Наум Шопов.

 

„Есента е любимият ми сезон, а това ще бъде първата есен в съзнателния живот на Амая, която ще посрещнем в България. Нямам търпение заедно с нея да се насладим на разноцветната картина, която пропускахме през последните няколко години, сподели Наум, намеквайки, че тази есен не е отлетял за снимките на новия сезон на „Ергенът“.

Досега три поредни години, Шопов, заедно с годеницата си Теа, дъщеря им Амая, майка му – Мариана, тъща му Анжела и балдъзата Ерсая, летуваха заедно по месец и половина на безплатна почивка, като дестинациите бяха южните ни съседки Турция и Гърция. Всички те отдъхваха на аванта в луксозна вила, осигурена от продукцията.

 

Родата са неразделни и са заедно постоянно не само в ежедневието, а и по време на почивки. Теа и Наум почти никога не остават сами, а са в компанията на майката и сестрата на инфлуенсърката, които напуснаха работа, за да са в помощ на семейството.

 

Предвид, че профилът на Наум Шопов отдавна е като рекламен канал, в който се предлагат от кремове за лице за мъже, през фото техника, коли, спортни дрехи, добавки и какво ли още не, той печели достатъчно добре в социалните мрежи. И макар екранният д-р Тасев да не е зле финансово, все пак не останал във възторг, че един от ангажиментите му отпада.

 

За момента не е ясно кой ще заеме мястото му в романтичното шоу, чийто четвърти сезон би трябвало да бъде излъчен през пролетта. Слуховете носят, че това най-вероятно ще е Филип Буков, макар нищо още да не е сигурно.

Източник: Уикенд