април 28, 2024

Неделчо от “Игри на волята” и Ния-Косара от “Ергенът” ще се вихрят в “Един за друг” (Шоуто лапна старите муцуни от bTV – Снимки)

Любовното риалити се очаква на 14-и февруари, но май няма да ни изненада особено

https://kliuki.net/reality/nedelcho-ot-igri-na-volyata-i-niya-kosara-ot-ergenat-shte-se-vihryat-v-edin-za-drug-shouto-lapna-starite-mucuni-ot-btv-snimki/217778 Kliuki.net
Неделчо от “Игри на волята” и Ния-Косара от “Ергенът” ще се вихрят в “Един за друг” (Шоуто лапна старите муцуни от bTV – Снимки)

По последна информация в него ще се подвизават добре познати лица от родните формати. За целта Nova явно разчита на конкурентните предавания от bTV. Поредната двойка, която ще се вихри в поредния любовен сезон, също е позната.

Това са Неделчо от “Игри на волята” и Ния-Косара от “Ергенът”. Връзката им бе изненада за мнозина, но към днешна дата те не се притесняват да споделят общи кадри в Мрежата. Неделчо бе сред най-ценените участници в играта, а и Ния-Косара направи прилично впечатление в своя формат. Как ще се изявяват като двойка в “Един за друг”, предстои да видим.

Предвид останалите участници зрителят обаче по-скоро остана разочарован. Откакто се разчу, че доста познати образи ще блеснат и в “Един за друг”, мнозинството се чуди дали изобщо ще види нещо ново. Размяната на “кадри” между двете конкурентни телевизии върви под пълна пара.

Ивайло от “Фермата” и любимата му са една от вече известните двойки в любовното шоу. Ивана и Ивайло, които пък участваха в “Сървайвър”, също влизат в надпреварата. Петър от “Фермер търси жена” и изгората му явно няма да останат по-назад.

Източник: show.blitz.bg