април 27, 2024

Новият сезон на „Хелс Китчън“ е истински провал

Зрителите са в потрес от това, което ще им се предложи

https://kliuki.net/reality/noviyat-sezon-na-hels-kitchan-e-istinski-proval/218329 Kliuki.net
Новият сезон на „Хелс Китчън“ е истински провал

Съдейки по подбора на участниците в новия сезон на „Хелс Китчън“, зрителите го определят като чиста проба подигравка. От всички деветима участници, които влизат в кулинарното шоу на Нова тв, само двама доказано могат да готвят  победителката в „Мастършеф“ на bTV – Радка Булман и певицата Бони, която спечели „Черешката на тортата“, всички останали са само за пълнеж и излагация.

 

И макар стартът на „Хелс Китчън“ да е следващата седмица, зрителите вече са разочаровани от подбора на участниците в новия сезон. Ако в предишния сезон участваха хора, които са се изявявали в различни риалитита и са показали, че имат отношение към готварството, то сега в „Кухнята на ада“ ще се изявяват основно фигуранти.

 

Не е ясно обаче как звездите ще успеят да понесат, които неминуемо ще последват некадърните им опити за готвене. Факт е обаче, че възмущението на публиката е огромно още отсега.  Новите участници в шоуто дори не знаят как да държат черпака. Телевизията съобщи поетапно три групи по трима участници: Пеньо Гатевски – Гатьо, Наталия Кобилкина и влогърката Изабел Овчарова – Изи; Китодар Тодоров, Коцето Калки и Бони, а миналата седмица стана ясно и последното трио – Тома Здравков, Алекс Гърдева и Радка Булман.

 

Предвид факта, че повечето от гореизброените са участвали в кулинарни формати и са показали на зрителите, че не са нищо особено в кухнята, се пита защо изобщо са натикани в „Кухнята на ада“. Единствено Радка и Бони, са показвали подчертан интерес към приготвянето на храна. Първата от известно време върти собствен ресторант, така че, ако има желание, може да участва и в двете групи на професионалистите в „Хелс Китчън“ и да се бори за голямата награда от 100 000 лева. Тя обаче предпочита да е сред звездите и отсега е ясно, че в този отбор тя е най-добрата пред печката.

 

Шеф Ангелов съвсем спокойно би могъл да спести на зрителите излагацията и директно за обяви Разка за победителка в звездния отбор, облекчавайки живота на всички, завесени в шоуто. За останалите популярни личности ще е истинска изненада, ако се окаже, че освен Бони, знаят как да държат нож и не си отрежат пръст в опитите си да нарежат лук.

Източник: Уикенд