април 28, 2024

Отвя колегите по пачки! Димитър Рачков със зрелищен хонорар от “Капките” (Подробности)

Парите обикновено са тема с много неизвестни

https://kliuki.net/reality/otvya-kolegite-po-pachki-dimitar-rachkov-sas-zrelishten-honorar-ot-kapkite-podrobnosti/219043 Kliuki.net
Отвя колегите по пачки! Димитър Рачков със зрелищен хонорар от “Капките” (Подробности)

От продукцията не огласяват много от кухнята за участниците, като дори хора от екипа не разполагат с тази “пикантна” информация. Целта била да се избегне каквато и да е публичност по темата, както и да не се знае за какви пари се е цанила конкуренцията. Така старателно се избягва течът на информация, а за непросветените остава само да гадаят с колко са подплатени сметките на звездите.

Не така обаче стои въпросът с хонорарите на водещите. Първенец по пачки е култовият образ Димитър Рачков. Един епизод на “Като две капки вода” влива в банковата му сметка 20 000 лева. Така в рамките на сезона се очаква финансите му да нараснат с 240 000. Конкуренцията му по водене – Герасим Георгиев-Геро, прибира значително по-малка сума – само 5 000 на епизод.

Дори в конкурентната телевизия водещите не са такива първенци по доходи, както е легендата Рачков. Краси Радков, който се вихри в “Денсинг старс”, взема два пъти по-малко от колегата си – 10 000. Водещият на “Ергенът” пък – Наум Шопов, се подписва за още по-ниска тарифа. Така Митко Рачков стоически обира лаврите по отплата и практически умее изключително добре да осребрява способностите си.

Източник: standartnews.com