май 03, 2024

Палава еротична актриса събра очите на шеф Ангелов (Владимира от Hell's Kitchen върти любов с испанка – Снимки)

Дори кулинарията не е това, което сме свикнали да си представяме

https://kliuki.net/reality/palava-erotichna-aktrisa-sabra-ochite-na-shef-angelov-vladimira-ot-hells-kitchen-varti-lyubov-s-ispanka-snimki/218535 Kliuki.net
Палава еротична актриса събра очите на шеф Ангелов (Владимира от Hell's Kitchen върти любов с испанка – Снимки)

Най-атрактивната участничка в Hell's Kitchen за момента е 27-годишната Владимира. Напук на закостенелите разбирания на мнозинството тя ошашави публиката с част от признанията за себе си. Оказва се, че дамата с розова коса обича да палува във филми за възрастни.

“Кариерата” ѝ започва с любителски кадри в еротична онлайн платформа, след което е забелязана от продуценти в порноиндустрията. На предложението им да се включи в горещи секс филми, настоящата кулинарка откликва с ентусиазъм. И докато през деня се вихри като преводачка в съда в Барселона, нощите си отдава на палавото актьорско майсторство.

Заниманията ѝ в порноиндустрията явно не притесняват и партньорката ѝ. Наред с провокативното си хоби и професия Владимира си пада по собствения си пол. Затова и може да се похвали с дама от Барселона, с която е сериозно обвързана от 5 години.

За ужас на мъжете, които автоматично впериха поглед в нея заради палавата ѝ работа, номерът им със свалките тук май няма да мине. На 27 Владимира е достатъчно разкрепостена, за да сподели дори най-провокативната информация за себе си. И да събере очите не само на шеф Ангелов, а и на всички зрители.

Източник: woman.bg, marica.bg