май 05, 2024

Почна се! Момите в “Ергенът” се обиждат на “мишка” и “провокатор”, Виктория срази със злоба и самочувствие (Видео)

Освен с филъри, ботокс и всякакви корекции дамите в предаването май ще впечатляват и със солидна доза женска злоба

https://kliuki.net/reality/pochna-se-momite-v-ergenat-se-obizhdat-na-mishka-i-provokator-viktoriya-srazi-sas-zloba-i-samochuvstvie-video/218654 Kliuki.net
Почна се! Момите в “Ергенът” се обиждат на “мишка” и “провокатор”, Виктория срази със злоба и самочувствие (Видео)

Риалитито е в самото си начало, но още отсега участничките демонстрират високо самочувствие и увереност в собствената си победа. Поведението им обаче далеч не е добронамерено, особено когато се коментира конкуренцията. Повод за поредна доза злоба стана желанието на Алек да стопли претендентките за сърцето си с шал или сако.

Виктория получи в дар първото му сако, което явно се отрази добре на увереността ѝ. Всичко щеше да мине благополучно, ако Ергенът не бе решил да даде второто си сако на Габи. Тази му постъпка подразни силно Виктория и дори по лицето ѝ си пролича колко е недоволна.

Христиана пък, като сериозна майтапчийка, намисли да се пошегува с нея, но предизвика само злостни коментари. Самочувствието на Виктория подразни не само участничките, но и обикновения зрител пред телевизора. Самите конкурентки открито заявиха отношението си към нея. Памела я определи като провокатор, от когото си в състояние да очакваш всичко, и сподели, че набезите ѝ към определени типаж момичета са гарантирани. Христиана, без да ѝ трепне окото, отсъди, че ѝ прилича на мишка и че ще я нарича Цър-Пър.

Източник: youtube.com