September 16, 2024

Помните ли я? Изритаха Теа от “Ергенът” и от риалитито “Диви и красиви” (Скандалната мома прати участник в болница – Видео)

Форматът, в който участва блондинката, е на разположение на зрителите в YouTube

https://kliuki.net/reality/pomnite-li-ya-izritaha-tea-ot-ergenat-i-ot-rialitito-divi-i-krasivi-skandalnata-moma-prati-uchastnik-v-bolnica-video/229196 Kliuki.net
Помните ли я? Изритаха Теа от “Ергенът” и от риалитито “Диви и красиви” (Скандалната мома прати участник в болница – Видео)

Идеята на “Диви и красиви” до голяма степен се припокрива с тази на “Ергенът”. Героите в риалитито имат за задача да намерят идеалната половинка, като в края му ще трябва да се изправят пред сериозен избор. Единият от вариантите е да предпочетат солидна сума само за себе си, а другият – да потвърдят, че са двойка със съответния човек, и да се отправят заедно на околосветско пътешествие. За съжаление, изявата на Теа от “Ергенът” приключи и тук и предвид информацията тя доста се е постарала, за да заслужи изгонването си.

Повлияна от силни емоции, Теа сътвори чутовен гад. Половинката ѝ в Къщата на любовта – Симеон, отнесе удар между краката. Впоследствие се стигна и до лекар, който си свърши работата, поставяйки нужните инжекции. След месец младежът пък ще трябва да отиде на повторен преглед, за да се установи дали има някакви по-сериозни поражения. За нещастие, явно това не е първата изцепка на бойната мома. Разбра се, че в един момент Теа е налагала участник с колан, а преди това – че е удряла шамари на Коцето и на Симеон. В крайна сметка продукцията “се самосезира” и отстрани агресивната участничка от надпреварата.

Източник: show.blitz.bg