април 30, 2024

Попиляха Галена и Петър от “Един за друг”: Реват на ротационен принцип! (Зрителите си искат Дарина и Денис – Видео)

Последните новини от предаването успяха доста да подразнят Негово Величество Зрителя

https://kliuki.net/reality/popilyaha-galena-i-petar-ot-edin-za-drug-revat-na-rotacionen-princip-zritelite-si-iskat-darina-i-denis-video/221544 Kliuki.net
Попиляха Галена и Петър от “Един за друг”: Реват на ротационен принцип! (Зрителите си искат Дарина и Денис – Видео)

Дарина и Денис не съумяха да се снабдят със задължителна победа в изпитанието за двойки и на практика една-едничка грешка предреши появата им редом до Йоана и Румен. Въпреки че постигнаха отличен финален резултат, това колебание им струваше по-нататъшното участие в риалитито за влюбени. Конкуренцията пък имаше най-лош резултат, но вотът на Елизабет и Йордан реши ситуацията категорично. Така една от най-привлекателните и обичани двойки в “Един за друг” напусна завинаги надпреварата.

Тяхното поведение безспорно се харесваше на зрителите, затова и мнозина побързаха да ги изправят и срещу Галена и Петър – поне в личните си предпочитания. Коментарите за втората спомената двойка след последния епизод са доста показателни. За повечето хора Галена и Петър прекаляват с драмата и ако не плаче единият, то плаче другият. Разбира се, емоциите са добър съюзник, стига да не се прекалява с тях, а за доста зрители наистина се стига до преиграване. Галена започна участието си като доста положителен герой с хъс за победа. Впоследствие обаче сякаш постоянно плаче, което определено не ѝ носи позитиви. Тя споделя, че дори да не постигне победа в шоуто, най-важната ѝ победа и богатство до този момент ще остане именно Петър.

Източник: Facebook, actualno.com