април 20, 2024

Префърцунената Цвети Радойчева посрещна гостите в Черешката на тортата със студени ястия (Вижте как се изложи)

https://kliuki.net/reality/prefarcunenata-cveti-radoycheva-posreshtna-gostite-v-chereshkata-na-tortata-sas-studeni-yastiya-vizhte-kak-se-izlozhi/166433 Kliuki.net
Префърцунената Цвети Радойчева посрещна гостите в Черешката на тортата със студени ястия (Вижте как се изложи)

Малко известната певица и прохождаща актриса е гола вода в кухнята, видя kliuki.net

Цвети Радойчева, която за първи път се изявява в Черешката на тортата от самото начало на кулинарното шоу даде заявка за голяма разбирачка. Претенциозната певица посече всичките участници и им даваше само по 9 точки. Като все им намираше кусури.

Радойчева стана противна на зрителите с оценките си, а те с нетърпене очакваха нейната вечеря. За да видят каква домакиня е всъщност. Само, че Цвети успя да разочарова публиката. Като показа голямо лигавене в кухнята.

Префърцунената Цвети Радойчева посрещна гостите в Черешката на тортата със студени ястия (Вижте как се изложи)
Радойчева се фръцка с луксозната, но чужда розова кухня

Тя не покани гостите си в собствения си дом, а в такъв на свои близки приятели. Там край печката си пролича, че певицата е гола вода. В началото забрави да включи пасатора в ел, мрежата и се зачуди защо не работи. После изпльоска скаридите неизчистени и сурови в салатата, та се наложи да ги вади, за да ги сготви.

Основното ястие, което бе пилешко бон филе с гарнитура нямаше никакъв вид и „гъбките” приличаха на съдържанието на бебешки памперс. Направи впечатление, че издокараната като поп фолк певица от 90-те не се бе постарала да украси масата, която бе прекалено семпла. Префърцунената актриса бе обърнала повече внимание на себе си и не спря да се лигави през цялата вечер. Досущ като съвременна кифла, каквато роля играе в театъра.

Префърцунената Цвети Радойчева посрещна гостите в Черешката на тортата със студени ястия (Вижте как се изложи) - Снимка 2
Издокараната като фолкаджийка певица посрещна гостите с неукрасена и почти празна маса и студена храна

Добре, че бе Виктория Георгиева, която не издържа и й даде 9 точки за студената храна, иначе като нищо можеше и да грабне от Манчев плакета на победител. Но шеф готвачът го връчи на Маги Джанаварова. А книгата му получи  Вики.

А зрителите пишат: „Ето колко е ,,кадърна,, претенциозната госпожа Радойчева!!! Гарнитурата й с гъби, да не казвам на какво прилича...масата й направо празна , семпла, нищо не направи както трябва!!! Гола вода е !!