October 12, 2024

Рената от „Островът на 100-те гривни“ скочи на Бистра: Гадна и подмолна жена! (Грандиозна битка я направи най-богата на Острова)

Страховита битка за власт изправи една срещу друга две от дамите в приключенското риалити

https://kliuki.net/reality/renata-ot-ostrovat-na-100-te-grivni-skochi-na-bistra-gadna-i-podmolna-zhena-grandiozna-bitka-ya-napravi-nay-bogata-na-ostrova/231695 Kliuki.net
Рената от „Островът на 100-те гривни“ скочи на Бистра: Гадна и подмолна жена! (Грандиозна битка я направи най-богата на Острова)

Рената поначало се слави като доста амбициозно миньонче, затова и с много усилия успя да детронира гимнастичката Бистра. След ожесточен сблъсък срещу самонадеяната си конкурентка, Миро и Секулички тя се превърна в най-богатата жена на Острова. 30 000 лв. на китката ѝ я издигнаха до символ на власт и амбиция сред останалите участници.

Не без пререкания обаче премина пътят ѝ към заветния финал. Тъй като влезе контузена в схватката, Рената демонстрира обидата си в гневно избухване към Бистра. Съумя да я нарече гадна, долна и подмолна жена, която знае как да се възползва от слабостите на конкурента си. Добави също, че баща ѝ, пасторът, не я е научил на емпатия.

Победата впоследствие явно укроти огнения ѝ устрем. Затова и сметна за нужно да се извини на съперничката си. Независимо от извинението обаче, думите ѝ останаха във въздуха, за да нагнетяват обстановката. Обирайки гривните на конкурентите си, Рената се превърна в най-богатата жена на Острова. От мъжете единствено татуистът Владо носи на ръката си повече пачки – 36 000 лева. Доскорошната фаворитка Бистра трябваше да преглътне загубата и да се примири и с доста негативното отношение и обиди от страна на новата кралица.

Източник: lupa.bg