юни 26, 2024

Състезателка по петобой и кандидат-политик сред първите участници в “Игри на волята” 6 (Готвят и All Stars със стари муцуни)

Шестият сезон на “Игри на волята” се завръща в ефира през септември

https://kliuki.net/reality/sastezatelka-po-petoboy-i-kandidat-politik-sred-parvite-uchastnici-v-igri-na-volyata-6-gotvyat-i-all-stars-sas-stari-mucuni/224784 Kliuki.net
Състезателка по петобой и кандидат-политик сред първите участници в “Игри на волята” 6 (Готвят и All Stars със стари муцуни)

Той ще се снима доста по-близо, отколкото конкурентните му предавания – на родното Черноморие. Очаква се снимките на предаването да започнат тези дни – в средата на юни, когато и слънцето, и морските вълни ще предразполагат към екстремни приключения. Вече станаха ясни и първите участници в “Игри на волята” 6.

Сред най-атрактивните лица на тазгодишното издание се очертават състезателка по петобой, кандидат-политик и строител. Сериозна заявка за победа дава младата надежда Изабела Здравкова. Дамата има зад гърба си успешно завършване на езикова гимназия, но определя себе като човек на спорта. Тренира лека атлетика и участва дори в международни състезания.

Неин колега по борба за наградата ще бъде Бисер Русимов от Бургас, известен и с т.нар. “патриотични” политически възгледи. За участие в “Игри на волята” го надъхал негов приятел, но до момента няколко пъти срещал отказ да мери сили в ефир. Един от първите, спечелили място в сезон 6, е и строителят Георги Гешев. За момента той си има завидна подкрепа от фенове, които негодуват, че на мястото му засега са се появявали само моделки и инфлуенсърки.

“Игри на волята” 6 стартират и със специално издание All Stars. Тук засега ще се включат шестима бивши участници от предходните сезони – Филип Атанасов – Фифо, Джералдин Тодорова, Алекса Ерски, Димитър Морунов, Михаела Тодорова и Андрей Гридин.

Източник: lupa.bg