април 30, 2024

Шеф Ангелов изгони Георги (Зрителите скочиха срещу решението му – Подробности)

Неочаквано решение за по-голямата част от зрителите взе кулинарят

https://kliuki.net/reality/shef-angelov-izgoni-georgi-zritelite-skochiha-sreshtu-reshenieto-mu-podrobnosti/221348 Kliuki.net
Шеф Ангелов изгони Георги (Зрителите скочиха срещу решението му – Подробности)

Поредният епизод на Hell's Kitchen се разписа с изненадваща развръзка. От шоуто бе изгонен варненецът Георги Божков. Въпреки че той се изявява като мениджър на ресторанти, все пак грешките му този път практически му изядоха главата.

Решението на шеф Ангелов никак не се хареса на мнозинството и голяма част от зрителите побързаха да защитят изгонения готвач. Според тях Георги далеч не е най-некадърният в риалитито и е нередно все читави хора да си тръгват при първата си издънка. Сякаш по традиция предаването пък държи най-неумелите участници до края, а ако не в началото, то поне докъм средата винаги напускат най-добрите.

Затова изгонването на Божков не се прие с добро око сред зрителите. Някои смятат, че той не само е добър готвач, но и е сред най-умните от колегите си в шоуто. Други пък упорито отбелязват, че на негово място по-добре щеше да е да се изгони някой друг. Сред потенциалните хора за изгонване мнозина поставят Сарамандов – най-вече заради неумението му да контролира емоциите си и заради няколкото му издънки досега. Така, ако Георги няма да бъде официален победител, то поне може да се похвали с морална победа в случая.

Източник: petel.bg