май 06, 2024

Шеф Ангелов не пожали Симона (Брокерката от “Хелс Китчън” ще чака Митко навън – Подробности)

За Мони Бонбони битката за 100-те бона приключи

https://kliuki.net/reality/shef-angelov-ne-pozhali-simona-brokerkata-ot-hels-kitchan-shte-chaka-mitko-navan-podrobnosti/222141 Kliuki.net
Шеф Ангелов не пожали Симона (Брокерката от “Хелс Китчън” ще чака Митко навън – Подробности)

Емоционална елиминация доведе до раздялата ѝ с шоуто, като за целта тя се изправи срещу Станислав. Шеф Ангелов обаче бе категоричен и ѝ показа вратата. По думите му колегата на Симона има доста по-реален шанс да грабне наградата, затова и решението му като че ли бе очаквано. Въпреки че изгони любимката си, кулинарят все пак намери и добри думи за работата ѝ. Според него атрактивната брокерка е детето чудо в “Хелс Китчън” и безспорно е научила много именно тук. Мястото ѝ във финалната осмица сякаш е изненада за всички и ако е успяла да се справи в Кухнята на ада, значи ще съумее да се пребори навсякъде.

Така провокативната брокерка напусна кулинарното риалити. За нещастие, изгонването ѝ ще я раздели с Димитър, с когото от самото начало намериха допирни точки на любовния фронт. В продължение на седмици зараждащите се чувства помежду им провокираха и зрителските коментари. За младежа пък в момента има още една добра причина да се бори докрай – и заради Симона. Раздялата му се отрази доста емоционално, а как ще се развият отношенията между тях занапред, предстои да видим.

Източник: lupa.bg