април 30, 2024

Шеф Ангелов не прости на Коцето Калки, смили се над Изи (Междувременно отборът на “звездите” пропищя от скандали)

“Хелс Китчън” се вихри под пълна пара

https://kliuki.net/reality/shef-angelov-ne-prosti-na-koceto-kalki-smili-se-nad-izi-mezhduvremenno-otborat-na-zvezdite-propishtya-ot-skandali/221609 Kliuki.net
Шеф Ангелов не прости на Коцето Калки, смили се над Изи (Междувременно отборът на “звездите” пропищя от скандали)

Отборите в предаването се надпреварват дори и в издънките. Поредният изгонен от шоуто е Коцето Калки, който “блесна” със суров специалитет. С котлона си дългокоското също имаше проблеми и оцапоти всичко с олио. Почти на един кантар с неговото бе и представянето на хубавелката Изи. Младата жена не се справи блестящо със задачата, но все пак бе една идея по-добре от конкуренцията. Затова и шеф Ангелов никак не се смили над Калки и му показа вратата. Изи пък, въпреки че остана в играта, все пак го направи сякаш по милост, а не защото заслужава повече.

И докато двамата се потяха над работата си, в отбора на Златните тепърва ще се разразяват скандали. Заявка за това дават две от най-оперените звездни участнички – Бони и Александра Гърдева. Певицата не си поплюва и демонстрира абсолютно самочувствие, че е най-способната и можеща жена в предаването. Гърдева, от своя страна, явно няма намерение да си мълчи и неколкократно се пробва да я свали на земята. Докъде ще стигнат двете дами в нескритата си конкуренция и в пререканията си, предстои да видим. Разногласията винаги са лоша идея за напредъка на един отбор, така че да му мислят останалите.

Източник: vihrogon.bg