април 27, 2024

Симона от Hell's Kitchen крие тежко детство и стряскаща болест (Любовта ѝ с Митко обаче мина на следващо ниво – Подробности)

Готвачката не спира да изумява с разкрития за миналото си

https://kliuki.net/reality/simona-ot-hells-kitchen-krie-tezhko-detstvo-i-stryaskashta-bolest-lyubovta-s-mitko-obache-mina-na-sledvashto-nivo-podrobnosti/220160 Kliuki.net
Симона от Hell's Kitchen крие тежко детство и стряскаща болест (Любовта ѝ с Митко обаче мина на следващо ниво – Подробности)

Според последните ѝ признания е имала доста трудно детство. Родителите ѝ са били доста строги и което е по-лошо, изключително косервативни. Те не показвали обичта си към собственото си дете – поне така, както би трябвало да бъде в очите на самата Симона. По думите ѝ двамата държали на друг тип “правилно възпитание”, като явно голяма част от преживяванията си младата дама е преодоляла сама. Малкото родопско селце, в което е израснала, всъщност крие и доста трудни моменти.

Наред с липсата на подкрепа от страна на семейството, готвачката се сблъсква и със сериозно заболяване. В плен на булимията попада тя и не казва думичка на родителите си. Подигравките, че има излишни килограми, сериозно се отразяват на здравето ѝ, но в крайна сметка успява да преодолее болестта. И днес консервативната ѝ рода не я подкрепя по никакъв начин, което все пак ѝ позволява да се научи да се оправя сама.

В Hell's Kitchen съдбата я срещна и с Митко, който очевидно си има голяма слабост към нея. Отношенията между двамата вече минаха на друго ниво и всъщност попаднаха сред най-големите интриги на сезона. Готвачът запозна Симона с майка си, което безспорно си е сериозна стъпка.

Източник: show.blitz.bg, standartnews.com