април 27, 2024

Симона от Hell's Kitchen показа баба си (Родопчанката Шейде сред най-важните хора в живота ѝ – Видео)

Една от най-атрактивните учаастнички в предаването не се слави с щастливо детство

https://kliuki.net/reality/simona-ot-hells-kitchen-pokaza-baba-si-rodopchankata-sheyde-sred-nay-vazhnite-hora-v-zhivota-video/220527 Kliuki.net
Симона от Hell's Kitchen показа баба си (Родопчанката Шейде сред най-важните хора в живота ѝ – Видео)

Въпреки това явно пази връзката си с баба си дълбоко в сърцето си. Именно с баба Шейде реши да се срещне Симона от Hell's Kitchen, сякаш за да покаже колко е ценна в живота ѝ. В кратко видео, което се завъртя в Мрежата, Мони и компания навестиха родопчанката, а тя не пропусна да им напожелае живот и здраве занапред. В клипчето се появи и майката на готвачката, която сподели, че дъщеря ѝ буквално е отгледана от баба си и дядо си и е учена главно на труд и уважение към всеки трудещ се. Така за няколко минути зрителите успяха да се запознаят по-отблизо със семейството.

Коментарите не закъсняха. Баба Шейде сякаш напомни на феновете на предаването за собственото им детство и за хората, които вече са изгубили. Според мнозина в Родопите пък живеят най-достойните хора в България, които ценят патриархалните ценности и възпитават в труд и уважение към възрастните децата си. И макар Симона да предизвика гневни реакции в началото на предаването, в момента като че ли преобладават положителните коментари. Тежкото ѝ детство, в което не е получила ласка от родителите си, явно е било добре компенсирано от присъствието на баба ѝ.

Източник: Инстаграм