април 27, 2024

След изгонването на Камелия Hell's Kitchen стяга любовна интрига: Симона от Смолян муза на Митко от САЩ (Подробности)

След катастрофата, сътворена от младата сладкарка, предаването се отваря и за любов

https://kliuki.net/reality/sled-izgonvaneto-na-kameliya-hells-kitchen-styaga-lyubovna-intriga-simona-ot-smolyan-muza-na-mitko-ot-sasht-podrobnosti/219344 Kliuki.net
След изгонването на Камелия Hell's Kitchen стяга любовна интрига: Симона от Смолян муза на Митко от САЩ (Подробности)

Камелия стана поредната героиня, която трябваше да свали куртката си. Състезанието определено изправи на нокти съотборниците, като мъжете със сигурност се справиха по-прилично със заданията си. Жените обаче нямаха този късмет и вечерта за тях приключи с пълно фиаско. Камелия, Лидия и Чимидова бяха изгонени от собствените си съотборнички, а шеф Ангелов показа вратата именно на сладкарката от Русе.

Независимо от кулинарната катастрофа обаче в Hell's Kitchen ще се зароди и любовна интрига. Тук на фокус са Димитър Красенов и атрактивната Симона от Смолян. Митко например се завърна чак от Калифорния, за да се включи в сезона. Въпреки идеята на шоуто да се покажат най-вече кулинарните таланти на участниците, явно и тръпката от новата любов няма да е за подценяване.

Красенов открито афишира щенията си към спряганата за бъдеща инфлуенсърка кулинарка, като сподели, че вече си има слабост, визирайки именно нея. И макар да не е дошъл да си търси жена, като нищо може да си тръгне най-малкото с гадже. Как ще се развият отношенията им, ще е и основна тема в следващите епизоди. А доколко Симона е привлечена от момъка, е неизвестно.

Източници: fakti.bg, bgdnes.bg