October 05, 2024

След като Благомир Мастагарков отряза цирковете с момите, Ерген №4 е Стилиян Сариев (Подробности + Снимки)

Сезон №4 на шоуто вече чука на вратата

https://kliuki.net/reality/sled-kato-blagomir-mastagarkov-otryaza-cirkovete-s-momite-ergen-4-e-stiliyan-sariev-podrobnosti-snimki/226210 Kliuki.net
След като Благомир Мастагарков отряза цирковете с момите, Ерген №4 е Стилиян Сариев (Подробности + Снимки)

Подготовката му също е приключила по отношение на най-главното – кой да бъде новият Ерген. Продукцията се е спряла на пловдивчанина Стилиян Сариев. Момъкът се отличава с атрактивна визия, която явно използва, за да печели и конкурси.

Той се сдобива с титлата за най-добър еротичен модел на България, а през 2018 г. грабва и място в конкурса “Мистър Пловдив”. Не само визията обаче явно му помага да привлича вниманието.

Младежът споделя, че много обича да чете Достоевски и изобщо руската класика. Така Ерген №4 Стилиян Сариев вече стяга багажа за Гърция, където тепърва ще се снима любовното риалити. Момите също са избрани и в момента тече подготовката на роклите им и изобщо декорите в предаването.

За съжаление, Благомир Мастагарков за пореден път е отказал участие в шоуто. Популярността му нарасна особено много, след като блесна с участие в “Игри на волята”. По този повод отново получил покана да си избере жена в ефир.

Е, фенките на пловдивчанина ще останат разочаровани, тъй като на него изобщо не му се занимавало с подобни изяви. Доколко неговият съгражданин ще впечатли аудиторията, предстои да видим. Така Стилиян Сариев ще има възможността да съчетае почивката, работата и избора на мома.

Източник: plovdiv24.bg