април 16, 2024

След кратката слава: Какво правят момите от Ергенът днес? (Снимки)

Какво се случва с победителката и другите момичета от романтичното шоу

https://kliuki.net/reality/sled-kratkata-slava-kakvo-pravyat-momite-ot-ergenat-dnes-snimki/197930 Kliuki.net
След кратката слава: Какво  правят момите от Ергенът днес? (Снимки)

Романтичното шоу Ергенът, което представиха за първи път на българския зрител през миналата пролет предизвика грандиозни дебати в социалната мрежа. От предаването със слава се сдобиха както самият ерген Виктор, така  и още няколко красиви момичета. Само, че известността им бе твърде кратка  когато си ги спомним се питаме как продължават живота си днес.

След кратката слава: Какво  правят момите от Ергенът днес? (Снимки)

Зори Джи не бе сред най-големите хубавици, но  стана любимка на някои от зрителите. Момата не можа да спечели сърцето на ергена, страда известно време, но бързичко успя да се справи с любовната мъка.Иначе тя продължава да си е работлива, много знаеща и се изявява на много фронтове. Но дали е открила жадувания принц не става ясно, но от снимките, които публикува в личния си Инстаграм.

След кратката слава: Какво  правят момите от Ергенът днес? (Снимки) - Снимка 2

Людмила или по известна като Люси не успя да стане любима на публиката. Не се хареса и на Виктор, но някак си се промъкна до самия край на шоуто. А какво прави устата Люси днес? Ами нищо особено. Продължава да развива бранда си за облекло,не се знае да има приятел, но пък не спира да излиза с много приятелки.

След кратката слава: Какво  правят момите от Ергенът днес? (Снимки) - Снимка 3

Повечето помнят Благовеста Бонбонова, която самата тя се нарече, че е ходещ секс. Блажка се пробва да успее като инфлуенсърка, но не й се получава. Но пък за сметка на това е влюбена , има приятел и на любовния фронт е спокойна. Остава загадка дали работи, но явно има кой да я издържа.

След кратката слава: Какво  правят момите от Ергенът днес? (Снимки) - Снимка 4

Гери Стаменова бе сред момичетата, които страстно си падаха по Виктор. Ама той не си падаше по нея. Тя продължава да бъде певица, но към дадения момент е в някакъв застой, но състоянието й може да е временно.

След кратката слава: Какво  правят момите от Ергенът днес? (Снимки) - Снимка 5

Алекс Гърдева е момичето, което предизвика съжалението на зрителите. Хубавата психоложка отдавна е забравила ергена, както и тяхната любов. Гърдева най-демонстративно заряза Виктор , продължи кариерата на психолог и се развива като инфлуенсърка и по всеобщо мнение й се получава.

След кратката слава: Какво  правят момите от Ергенът днес? (Снимки) - Снимка 6

И накрая да споменем победителката Виктория Капитонова. Тя спечели Ергенът, но победата й може да се нарече фиктивна.  Защото Алекс и я отстъпи. Рускинята се показа като жадна за скъпарки неща и крайно меркантилна жена, напълно в духа на нейните сънароднички. Вики продължава да рекламира доста неща, но не е известна като топ влогър.

За Капитонова се разбра, че е била участничка в курс по секс още преди да влезе в шоуто. А по точно се обучавала на фелацио.