май 01, 2024

След развода! Виктория от “Хелс Китчън” стяга сватба с търновец (Червенокоската показа и годеника, и пръстена – Фото)

Популярната кулинарка отваря любопитна страница в живота си

https://kliuki.net/reality/sled-razvoda-viktoriya-ot-hels-kitchan-styaga-svatba-s-tarnovec-chervenokoskata-pokaza-i-godenika-i-prastena-foto/220637 Kliuki.net
След развода! Виктория от “Хелс Китчън” стяга сватба с търновец (Червенокоската показа и годеника, и пръстена – Фото)

След като се разбра, че тихомълком се е развела, тя вече е оставила в миналото си както брака си, така и развода. Въпреки че с бащата на детето ѝ нещата не потръгнаха, гаджето ѝ от последната една година явно си струва усилията. Така Виктория Зайкова в момента е щастливо сгодена, като за това се издаде сама. Кадрите, които сподели в Мрежата, най-напред я показаха в страстна целувка с мистериозен мъж, а после акцентираха директно върху пръстена на ръката ѝ на фона на букет рози. По този начин червенокоската усърдно насочи вниманието към себе си и предвид снимките явно вече стяга сватба.

С избраника ѝ се запознали по време на снимките на риалити конкурса “Мис Плюс сайз”. Те се провеждали във Велико Търново, а господинът поначало си живеел там. Явно за момента връзката им разчита на разстоянието, тъй като кулинарката не мисли да напуска Поморие. Там се вихри като шеф в ресторант и ако съдим по намерението ѝ, явно харесва живота си в малкия морски град. По думите ѝ няма да успее да живее на място, далеч от морето. В любовта в момента Виктория е щастлива и удовлетворена и не иска да открехва повече вратата към личния си живот – най-вече заради злобата и завистта на хората.

Източник: show.blitz.bg