април 27, 2024

Стана ясно кой ще спечели „Мастършеф“8

https://kliuki.net/reality/stana-yasno-koy-shte-specheli-mastarshef8/210206 Kliuki.net
Стана ясно кой ще спечели „Мастършеф“8

Твърди, че е в предаването с мисия

Сравнително скоро започна излъчването на предаването „Мастършеф“ 8, което се очаква да продължи до Нова година. Снимачният процес обаче отдавна е приключил и се излъчва на запис, а успехите, провалите и крайният резултат са ясни на всички от екипа.

 

И въпреки че всеки от тях е подписал документ за конфиденциалност и разгласяването може да му струва солена глоба, както може да се очаква, в пресата изтече информация за крайния победител – миската Лора Асенова. Така твърди Божана Кацарова – крайният победител на шоуто преди 6 години, която се постара да раздуха клюката в медиите.

 

Стана ясно кой ще спечели „Мастършеф“8

 

Още по време на кастинга пред новото жури на този сезон, хубавицата Лора от Бяла Слатина, която се кичи с титлата „Мис Вселена България“ 2019, се появи с корона на главата и обяви, че тя ще се бори за кауза – да покаже, че хубавите жени могат и да готвят.

 

Колко обаче струва победата в „Мастършеф“ тая година? Зрителите са категорични, че тоя сезон се очертава като най-слабият от всички. Топ кулинарите, с претенции да се появят по телевизията, знаят да правят по 2-3 неща, а сравнително лесните крем карамел и кекс, се оказаха  изпитание за част от готвещите, както и работата с желатин при приготвянето на чийзкейк – все неща, които всяка втора домакиня в България прави без проблем.

Източник: Уикенд