юли 14, 2024

Стилистите на „Островът на 100-те гривни“ направиха Сано и Диляна Попова за смях

Излагацията им е пълна

https://kliuki.net/reality/stilistite-na-ostrovat-na-100-te-grivni-napraviha-sano-i-dilyana-popova-za-smyah/226167 Kliuki.net
Стилистите на „Островът на 100-те гривни“ направиха Сано и Диляна Попова за смях

Кадри от снимачната площадка на новото риалити „Островът на 100-те гривни“ издават, че Александър Сано ще го води дегизиран като героя от зората на кариерата си – Зюмбюл Мангасарян. Стилистите на bTV са направили за смях водещия и колежката му Диляна Попова с начина, по който са ги нагласили, връщайки ги към мутренската мода от зората на 90-те, когато мъжете ходеха разгърдени и с ланци, а жените – символично прикрити с нескопосани парцали от битака.

 

Макар за момента да не е ясно какво точно ще представлява новото риалити, освен, че ще е нещо като видоизменен „Сървайвър“ с двама водещи, вместо с един, по всичко личи, че ще се заформят редица скандали около него. Зрителите са категорични, че ако качеството на риалитито е като стайлинга на водещите, по-добре би било екипът да се откаже отсега. Повече от очевидно е, че стилистите са ударили дъното.

Те са докарали Сано с разкопчана риза на звездички, напомняща ретро хита на Ивана „К`ъв си ти, бе?“, „ръката на волана, косата разпиляна и риза секси разкопчана“. Единствената разлика с текста е, че Сано не е на волана, но пък за сметка на това е накичен като Зюмбюл Мангасарян в популярните клипове на Братя Мангасарян, с които нашумя преди години – разгърден и накичен с ланец, гривни и пръстени.

 

За този период от кариерата му, напомнят брадичката, която е пуснал и буклите, които е заформил над челото. Липсват единствено големите обици и тежкият кръст на врата. Разбира се не може да не признаем, че Сано изглежда добре и в този си вид, но стилистите определено трябва да върнат хонорарите си, ако са свършили така и останалата част от работата си.

 

Диляна Попова пък ще води предаването почти по „тутурутка“. Добре, че е природно красива, защото стилистите, вместо да подчертаят идеалната й визия и да я направят още по-впечатляваща и блестяща, са я докарали в парцали, каквито някога се продаваха по битаците, а напоследък могат да бъдат закупени от всеки селски панаир. Най-вероятно са доста по-скъпи от предлаганото на сергиите, но това далеч не означава, че изглеждат по-добре от тях.

 

Няма да е грешка, ако кажем отсега, че по стайлинг на водещите, „Островът на 100-те гривни“ категорично губи битката с „Игри на волята“, с което ще се състезава наесен за рейтинг. Припомняме, че при старта на „Игрите“ преди 5 години, Алекс Сърчаджиева бе облечена и гримирана като амазонка, а видът й бе изненадващ и впечатляващ. След това предаването продължи с Ралица Паскалева и Димо Алексиев, които винаги се появяват пред камерата като модни икони, изглеждащи не само секси, но и много стилни, което допринася за авторитета им – нещо задължително за добрия водещ.

 

Ако Сано и Диляна се появят на екран като в първата си обща фотосесия от Филипините, ще са най-зле облечените водещи в родния ефир. Всички се надяват останалата част от предаването да не е като стайлинга на тези снимки.

Източник: Уикенд