май 19, 2024

Стягали Мастагарков за “Ергенът” (Моделът отсвирил две покани да си търси булка – Подробности)

Участието в “Игри на волята” било негова мечта

https://kliuki.net/reality/styagali-mastagarkov-za-ergenat-modelat-otsviril-dve-pokani-da-si-tarsi-bulka-podrobnosti/214529 Kliuki.net
Стягали Мастагарков за “Ергенът” (Моделът отсвирил две покани да си търси булка – Подробности)

Затова и на два пъти отказал да се включи в българското издание на любовното риалити “Ергенът”. Освен това за Благомир Мастагарков се оказала неподходяща и идеята да си намери булка точно по телевизията. Интимните чувства не би трябвало да бъдат обект на всеобщо ползване в рамките на телевизионен формат. Така сериозните напъни на екипа да го нагласят за следващия ерген на страната, ударили на камък. Свободата да избира и мечтата да се включи в “Игрите”, предрешили появата му в надпреварата. И макар и в момента любовта да му куца, дали би се жертвал за “Ергенът”, остава отворен въпрос.

В “Игри на волята” Мастагарков имаше възможността да срещне доста силна конкуренция. Сблъсъците му с останалите участници се коментираха в продължение на дни. Особено впечатляваща бе драмата с Мартин, за когото топмоделът твърди, че го е предал. И след предаването двамата не са съумели да изгладят търканията си и дори имали допълнителен спор по събитие, в което била замесена и фолкаджийката Емануела. Така независимо от силните си характери риалити героите не успяха да се сработят дори и в живота, далеч от битките и лагерите за надмощие.

Източник: show.blitz.bg