април 28, 2024

Светозар и Гергана аут от „Един за друг“ (Брокерът и украинката разписаха провал заради змии – Подробности)

Шоуто за двойки тече с пълна сила

https://kliuki.net/reality/svetozar-i-gergana-aut-ot-edin-za-drug-brokerat-i-ukrainkata-razpisaha-proval-zaradi-zmii-podrobnosti/219969 Kliuki.net
Светозар и Гергана аут от „Един за друг“ (Брокерът и украинката разписаха провал заради змии – Подробности)

Вече трети комплект от мъж и жена напуска предаването. Този път Светозар и Гергана изтеглиха късата клечка и се разделиха с шанса за победа. Повод за напускането им стана поредното изпитание. Двамата не преживяха идеята да се изправят срещу змии и мишки и автоматично се сдобиха с номинация. Фобията на Гергана от въпросните животинки бе и причината да не се включат в изпитанието. Така заедно със Светозар младата наполовина украинка се прости с победата. Влюбените трябваше да се изправят срещу Дарина и Денис от Мадан, но не си осигуриха достатъчно подкрепа, за да се спасят.

Така сезонът на „Един за друг“ приключи за брокера и съпругата му. Те са заедно от шест години, като се запознават покрай работата. Година по-късно младата дама забременява и днес се радват на едно дете. Участието им в предаването идва като шанс да се преборят за победа, но и като възможност да разкрият повече за себе си. Изпитанията в шоуто неведнъж изправят двойките една срещу друга. Сега змиите и мишките станаха повод Гергана да даде заден и да не успее да превъзмогне фобията си. В каква посока ще поемат двамата занапред, може би все пак ще намерят начин да ни споделят.

Източник: lupa.bg