април 27, 2024

Тангото на Папи Ханс и Ани Дончева вкара в ужас гаджето на певеца (И Илиана Раева метна масло в огъня – Видео)

Папи Ханс и партньорката му в танците май сътвориха фурор с изпълнението си

https://kliuki.net/reality/tangoto-na-papi-hans-i-ani-doncheva-vkara-v-uzhas-gadzheto-na-peveca-i-iliana-raeva-metna-maslo-v-oganya-video/220010 Kliuki.net
Тангото на Папи Ханс и Ани Дончева вкара в ужас гаджето на певеца (И Илиана Раева метна масло в огъня – Видео)

В “Денсинг старс” двамата мерят сили със солидни конкуренти, но това не им пречи да вървят стъпка по стъпка към заветната цел. Така и последното им изпълнение предизвика редица одобрителни коментари. Галена Великова дори сподели, че все едно е присъствала на изпълнение в Буенос Айрес. Поводът бе страстното аржентинско танго, което двойката спретна на сцената. Далеч по-предизвикателен коментар отправи обаче Илиана Раева. По думите ѝ Папи Ханс направо е танцувал с любовницата си – дотолкова явно са изглеждали близки.

Моментално камерите пък щракнаха гаджето на певеца. Сара Драгулева, с която той се загаджи преди доста време, май не бе толкова впечатлена от реакцията на журито, особено пък от думите на треньорката по художествена гимнастика. Подобна страст и перфектно съчетание в движенията вероятно наистина не са се харесали на актрисата, предвид че самият танц предполага изключителна близост между таньорите. Практически на сцената на “Денсинг старс” са се раждали и големи любови. Петко Димитров и любимата му съпруга Яна се запознаха именно там, а днес вече са изградено семейство и се радват на наследници. Дали и Папи ще си тръгне с нова булка, си е сериозен въпрос, особено след провокативните коментари от страна на съдиите.

Източник: lupa.bg