април 27, 2024

Теа от “Ергенът” налази Филип Буков (Моделката драпа към актьорска кариера – Снимки)

Русото предизвикателство от предаването блесна в стабилна близост с колега по шоу

https://kliuki.net/reality/tea-ot-ergenat-nalazi-filip-bukov-modelkata-drapa-kam-aktyorska-kariera-snimki/219937 Kliuki.net
Теа от “Ергенът” налази Филип Буков (Моделката драпа към актьорска кариера – Снимки)

Изненадващи кадри на Теа от “Ергенът” и Филип Буков се появиха в Мрежата. Снимките всъщност са от български филм на име “Аферата Пикасо”. Именно там се е уредила с роля и блондинката, а предвид горещите сцени явно все пак разчита на сексапила си, за да пробие и в киното. Актьорът пък в момента ѝ е конкуренция по слава, като имаме предвид изявата му в “Денсинг старс”. Наред с Теа в лентата той имал професионална среща и с други знойни дами от българския шоубизнес – моделката Диляна Попова, Тита, Райна Караянева, Жени Калканджиева.

Така горещите целувки между двамата актьори в “Аферата Пикасо” напомниха на любопитните, че все пак настоящата мома има амбициите да си хване и стабилни роли в киното. Тя не пропусна да наблегне, че се е занимавала и с актьорско майсторство, макар еротичните ѝ кадри в социалните мрежи да я вкарват повече в образа на модел. За момента Теа се вихри в “Ергенът”, макар и присъствието ѝ там да не е толкова забележимо, както на част от другите моми. Битката за сърцето на Алек тече на пълни обороти и ако се доверим на слуховете, блондинката определено не печели в нея.

Източник: marica.bg