October 16, 2024

Тежкотоварна ѝ е славата! Веселка от “Биг Брадър” лъсна в култов клип с потрошено легло от “Къщата на инфлуенсърите” (Видео)

XXL моделката дълго ще носи славата на плещите си

https://kliuki.net/reality/tezhkotovarna-e-slavata-veselka-ot-big-bradar-lasna-v-kultov-klip-s-potrosheno-leglo-ot-kashtata-na-influensarite-video/232054 Kliuki.net
Тежкотоварна ѝ е славата! Веселка от “Биг Брадър” лъсна в култов клип с потрошено легло от “Къщата на инфлуенсърите” (Видео)

Влизането ѝ в “Биг Брадър” потресе обществото – не заради самото ѝ присъствие обаче, а главно заради тоалета, с който се бе барнала. Мнозинството влезе в общата нагласа за безобразен подбор на тазгодишните участници и в крайна сметка всекидневно не спира да коментира новите брадъри.

Веселка пък открито демонстрира самочувствие, като се появи точно в такова облекло, вероятно убедена, че дълго ще се говори за него. Наред с изявите си като плюссайз моделка и инфлуенсърка Маринова се е подвизавала и в друго шоу. От участието си в “Къщата на инфлуенсърите” от миналата година тя пази култови спомени. Издайнически клип успя да припомни подвизите ѝ и там, като този път в компанията на Алек леглото, на което са седнали, пропада. Загрижените зрители коментират, че именно теглото на Веселка е причината креватът да пропадне.

Така тоалетът от култовата вечер в “Биг Брадър” в комбинация с клипове от “Къщата на инфлуенсърите” явно обещават дълго да се говори за Веселка. Момичето предизвика смесени реакции. То очевидно не се срамува от себе си, но доколко е добра идея да парадира с килограми например, е друга тема.

Източник: lupa.bg