ноември 29, 2023

Веселина от Игри на волята възмути с нахално държание (Вижте с какви жестоки критики я заляха – Снимки)

https://kliuki.net/reality/veselina-ot-igri-na-volyata-vazmuti-s-nahalno-darzhanie-vizhte-s-kakvi-zhestoki-kritiki-ya-zalyaha-snimki/166973 Kliuki.net
Веселина от Игри на волята възмути с нахално държание (Вижте с какви жестоки критики я заляха – Снимки)

Нахаканата художничка шашна с нагло поведение в шоуто и критиките към нея не закъсняха

Веселина от Игри на Волята определено не може да се похвали с никакви спортни умния. Столичната художничка, която е най-възрастната участничка в 4-ия сезон на шоуто се представи като артистична натура. Госпожа Ефремова е на 42 години, но обви, че се чувства като 19-годишно момиче.

Още от началото на Игрите повечето от героите не могат да я понасят и са изнервени от поведението на дамата. А това води само до едно, тя ще е първата, която ще бъде жертвана за номиниране.

Префърцунената художничка дразни и участниците и зрителите

В някои от епизодите достолепната художничка изказа и поредица култови фрази, които веднага бяха отразени от потребителите на социалната мрежа. „ Като умиращ лебед съм”, каза Ефремова в един от епизодите, а на критичните хора само това им бе достатъчно.

Веселина Ефремова преди да влезе в шоуто

Да не споменаваме обидните думи, с които коментираха прекалено състарения й вид, с който учуди зрителите, които ахнаха, когато разбраха, че е на 42, те си помислили, че е поне с 20 години по-възрастна.