април 30, 2024

Виртуоз е във вечерите! Алек жегна жестоко Виктория, връчи роза само на Мария (Подробности + Видео)

Поредната вечеря в “Ергенът” даде сериозен повод за размисъл на зрителите

https://kliuki.net/reality/virtuoz-e-vav-vecherite-alek-zhegna-zhestoko-viktoriya-vrachi-roza-samo-na-mariya-podrobnosti-video/220950 Kliuki.net
Виртуоз е във вечерите! Алек жегна жестоко Виктория, връчи роза само на Мария (Подробности + Видео)

Алек имаше шанса да се наслади на компанията на две от момите – Виктория и Мария. Претендентките за сърцето му по-скоро бяха решили да играят по различен една от друга начин. Докато Виктория заложи на свенливостта и сдържаността, а не на директната атака, Мария далеч не бе толкова скромна. В самото начало на вечерта палавата украинка не успя да удържи дори ръцете си и буквално зашари с тях по краката на ергена под масата. Уж най-близкият ѝ човек в шоуто – Вики, неочаквано бе по-стеснителна и това определено бе забелязано.

Най-напред Алек се усамоти именно с нея и предвид думите му по време на минисрещата по-нататъшният сценарий не бе очакван. Разбира се, няколкото минути насаме с Мария по-късно също бяха задоволителни от гледна точка на прегръдки, целувки и думи. Връщането им на масата нагнети обстановката и практически неловкостта се усещаше във въздуха. Когато ергенът си тръгна, той не даде роза на никоя от двете, което очаквано не им се хареса. По пътя обаче колата бе спряна и изнеадващо розата бе връчена на Мария. Неочакваната развръзка не се отрази добре на Виктория, а предвид факта, че вечеря и с двете моми, зрителите очакваха да зарадва или и двете, или никоя от тях.

Източник: youtube.com